Soundcore Life Q30 Mod Değiştirme Ve Ses Dışarı Verme Problemi

29 Mart 2024 09:31

Hepsiburada'dan Soundcore Q30 kulaklık aldım. Kulaklığı daha ilk kullandığım gün modlar arası kendine kendine geçiş yaptı. Ancak sonrasında uzun süre böyle bir şey olmazken yaklaşık 1 ay sonra tekrar bu sorunla karşılaştım. Sürekli oluyordu ve kulaklıkla bir şey dinlememi imkansız hale getirecek kadar sıklıkta durmadan kendi kendine modlar arası geçiş yapmaya başladı. Doğrudan Anker teknik servisiyle görüştüm (Sanalbt). Kulaklığı gönderdim 20 günden fazla bir süre sonra yenisiyle değişeceğine dair mesaj aldım ve yeni kulaklık geldi. Ancak durum hiç de iyiye gitmedi. Gelen kulaklık adeta bir hoparlör gibi sesi dışarı veriyordu. Hemen aynı gün servisle iletişime geçtim, geri aldılar ve gerçekten hızlıca ilgilendiler. 4-5 gün gibi kısa bir sürede yeni kulaklık gönderildi. Ama ne yazık ki yine aynı sorun. Son ses bile açmadığım halde sesi dışarı veriyor. Bu fiyatta bir kulaklık bu kalitede olmamalı. Değişim filan istemiyorum direkt iade etmek istiyorum artık. Ama yine uzun süredir servisten yanıt bekliyorum. İş yerinde kullanmak için almıştım. İki ay olacak neredeyse kulaklık olmadan, artık zor durumda kalıyorum.

Merve
Merve
30 Mart 2024 11:29

Servisten kulaklığım geldi. Daha önce mod değişimi için gönderdiğim ilk kulaklıkta değişim yapıldı, değişimden gelen dış ses problemiyle tekrar gönderdiğim kulaklıkta değişim yaparken "hijyen" nedeni yokken sonuncuda iade isteyince hijyen nedeniyle kabul etmediler.

Mert sonucu yetersiz buldu

28 Ocak 2025 21:58
Anker Kulaklık Tamir Sürecinde Yaşanan Uzun Bekleyiş Ve Karışıklık
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

18 Eylül 2024 14:19

06 Kasım 2025 00:59
Az Kullanılmış Kulaklıkta Beklenmedik Malzeme Sorunları Ve Yetersiz Destek
az-kullanilmis-kulaklikta-beklenmedik-malzeme-sorunlari-ve-yetersiz-destek-3.pdf
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

23 Eylül 2024 12:31
Anker Soundcore Dayanıklılık Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri