Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

18 Eylül 2024 14:19

Kasım 2023 tarihinde almış olduğum Anker Soundcore Life Q30 kulaklığı çantasında saklamama ve ortalama haftada 1 defa kullanmama rağmen kulak pedlerinden bir tanesinin dikiş noktalarında ayrılma meydana gelmiştir.

Konu ile ilgili Türkiye resmi servisi olan Sanal BT'ye garanti kapsamında 15.08.2024 tarihinde destek kaydı oluşturdum. Destek kaydına istinaden servise gönderim yapacaktım ancak müşteri hizmetleri 16.08.2024 tarihinde aşağıdaki açıklamayı yaparak talebimi kapattı. Bunun üzerine beklemeye geçtim. Ancak bugün (18.09.2024) itibarıyla yasal 20 iş günü garanti süresini geçeli 1 hafta oldu. Firmayı aradığımda elimizde yok ne zaman gelirse o zaman size ileteceğiz ancak bu süre 1 haftada olabilir, birkaç ayda olabilir diyorlar.

Yasal süreyi geçirdiklerini ve bu nedenle ürünün birebir değişim yapılması gerektiğini belirtmeme rağmen bizim böyle bir uygulamamız yok, gidin istediğiniz yere yasal haklarınızı aramak için başvuruda bulunun diye bir cevap aldım.

Bu kadar sorumsuz ve yasal süreçleri umursamayan bir firmaya daha önce hiç gelmemiştim. Anker marka ürün aldığıma çok pişmanım ve kesinlikle hiç kimseye de tavsiye etmeyeceğim.

Servisin vermiş olduğu cevap:
"Merhaba, Anker Soundcore Life Q30 BT Kulaklık pedi maalesef şu an için stoklarımızda mevcut değildir efendim, durum ilgili birime iletilmiştir. Kısa süre içerisinde stoklarımıza sunulması beklenmektedir ancak net bir tarih tarafımıza iletilmemiştir, servis kaydı yasal süre sebebi ile kapatılacaktır. Ürün stoğu sağlanıldıktan sonra başvuru tarihiniz beyan alınarak ped gönderimi sağlanılacaktır, bilginize. Sağlıklı günler dileriz."

profile profile profile
19 Eylül 2024 17:07

Konuyla ilgili firmadan geri dönüş olmadı. Ameraika'dan ankerdirect ile görüştüğümde birebir değişim yapılması gerektiğini eğer değişim yapmazlarsa onlara bildireceğimi firmaya iletmemi istediler. Ona rağmen firma umursamadı ve istediğiniz yere şikayet edebilirsiniz demeye devam ettiler. Bu kadar yasa tanımaz ve müşteri umursamaz bir firmaya daha önce hiç denk gelmemiştim. Anker ürünlerini Türkiye'de almak maalesef pişmanlık. Bu düşüncelerimi ankerdirect'ede yazarak bildirdim. Artık yasal süreç başladı bakalım ne çıkacak.

Gülnihal
Gülnihal

Bir sonuca varabildiniz mi, bende aynı sorunu yaşıyorum

07 Ağustos 2024 14:59
Anker Soundcore Sanalbt Ve Çalışanların Sorumsuzluğu
Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

03 Ekim 2025 12:34
Garanti Kapsamındaki Kulaklığın Onarımı Red Edildi, Ücret Talep Ediliyor
Yaren sonuçtan hiç memnun değil

Kısa Sürede Kırılan Kulaklık Ve Yetersiz Garanti Desteği

18 Eylül 2025 12:16