Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Anker Soundcore 2 Motion Plus Cihazının Çoklu Olarak Birbirine Bağlanmaması

08 Temmuz 2023 09:35

Merhaba, 2 tane Soundcore Motion Plus cihazım var fakat Bluetooth tuşuna 2'sinin de basılı tutuyorum fakat birbirine bağlanmıyor? Ürün arızası mıdır çözümünüz var mı? Teknik olarak sırayla Bluetooth tuşuna basmayı da denedim, telefona bağlantı kurmadan denedim sonuç alamıyorum.

Yasin
Yasin
14 Temmuz 2023 10:42

Kaliteli ürünleri olan bir marka maalesef bilgi edinmek için yurt dışından araştırma yapılması ya da Amerika'da ki ana birime mail atılması gerekiyor anladığım çünkü burda ki teknik servise bile mesaj attığımda kem küm cevaplar aldım Amerika'dan gelen mailleri yönlendirdim bir sessizlik oldu kendi kendime çözdüm. Ülkemizde de işini iyi yapan çözüm odaklı çalışkan ve iyi ki dediğimiz kalite ve Başarı odaklı günler inşallah yakındır (demagoji değil samimiyetle yazıyorum).

Hasan

Sürüm Uyumluluğunu Kontrol Edin : Bir çip değişikliği nedeniyle, Motion+'ın orijinal sürümü yeni sürümle tws eşleşmesi yapamaz. Seri numarasının yedinci hanesini (eski için 0 veya 1, yeni için 2 veya 3) veya donanım yazılımı sürümünü (eski için 45.49 ve altı, yeni için 73.75 ve üstü) kontrol ederek eski ve yeni sürümleri birbirinden ayırt edebilirsiniz.

Hasan

Önemli Not: Yazılım Sürümü Uyumluluğu Bazı kullanıcılar, farklı üretim dönemlerinde alınan iki Motion+ hoparlörün yazılım (firmware) sürümleri farklı olduğunda eşleştirme sorunları yaşadıklarını bildirmiştir. Örneğin, bir hoparlörde 45.49, diğerinde 73.75 sürümü yüklüyse, bu cihazlar tws modunda eşleşmeyebilir. Çözüm: Soundcore uygulamasını kullanarak her iki hoparlörün de yazılımını güncellemeyi deneyin. Eğer güncellemelerle sorun çözülmezse, her iki hoparlörün de aynı yazılım sürümüne sahip olduğundan emin olun. Gerekirse, destek hattı ile iletişime geçerek uyumlu bir cihaz değişimi talep edebilirsiniz.

Hasan

Keşke çözümü de yazsaydınız?

Merve
Merve

Merhaba bu sorunu nasıl çözdünüz acaba?

Anker Soundcore Motion+ Şarj Olmuyor.

06 Şubat 2024 17:34
Furkan sonuçtan çok memnun

Furkan
20 Ağustos 2025 21:10
"Teşekkür ederim inşallah tez zamanda çözülür sorunum"
bluetooth-baglanti-sorunu-ve-musteri-hizmetlerine-ulasilamiyor-1.jpg