Ankara Üniversitesi İbni Sina Hastanesi Ankara'da Taksi Şoförü Hakkında

25 Ekim 2023 17:37

25 Ekim 2023 tarihinde saat sabah 10:00 sıralarında İbni Sina Hastanesi önünde bulunan "İbni Sina taksi durağı"ndan 06 t 6647 plakalı taksiye bindim. Cebeci Kalp Merkezine gitmek istediğimi belirttiğim araç şoförüne sabah gelirkenki yoğunluğunu bildiğim için kendi tercih ettiğim güzergahı izlemesini rica ettim. Hal ve sözleriyle bu tercihime tepkisini açıkça gösterdi. Neden sinirlendiğini sorduğumda, saygısız ve kaba ifadelerle cevap vermeye başladı. Yanımda hastam olduğu için bu kaba davranışlarını ve üslubunu görmezden gelmek zorunda kaldım! Devamında yol boyunca tehlikeli araç kullandı ve binerken adres belirtmeme rağmen gitmem gereken yerin uzağında indirdi. Üstelik kaba sözler eşliğinde araçtan inmek zorunda kaldım. İnerken de aynı saygısız söz ve tavırlarına devam etti ve resmen para üstünü üzerime fırlattı. Kalp hastası birinin yanında maruz kaldığım bu saygısız davranışlar karşısında kendimi zor tuttum. Olay çıkmamasının yegane sebebi yanımda bulunan hastamdı. Lakin tüm platformlarda bunun peşini bırakmayacağım.

Doğa sonuçtan hiç memnun değil

Acil Serviste İlgisizlik Ve Sorumsuzluk Şoku

23 Nisan 2025 01:04
Rabia sonuçtan hiç memnun değil

25 Ekim 2023 21:19
Temel sonuçtan hiç memnun değil

M. Akif Ersoy Kalp Cerrahisi Hastanesi'nden Şikayetçiyim

07 Temmuz 2025 16:15