İzmir Tepecik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Doktorunun Tavrı!

27 Aralık 2023 09:33

26.12.2023 tarihinde İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kardiyoloji doktoru ** *** 'a muayene için gittim. Odaya girdiğimde beyefendi zaten WhatsApp'ta mesajlaşıyordu (telefonun sesi açık olduğu için WhatsApp'ta olduğu anlaşılıyordu). Bir süre mesajlaşmasının bitmesini bekledikten sonra, ekran açıkken mesajlaşmaya devam ederken telefonunu masaya koydu ve 'Ne var, niye geldin? ' tarzında bir tonlamayla 'Evet' dedi.

Tansiyonumun yüksek çıktığını ve aile hekimi tavsiyesi üzerine geldiğimi söyledim. Aynı anda da peçeteye yazdığım tansiyon ölçülerimi çıkardım. Ne olduysa, beyefendi resmen çıldırdı. 'Bunu peçeteye mi yazdın? Peçeteye yazılır mı bu? ' diye bir sürü şey saydırdı. Sakince o an elime peçete geldiği için ona yazdığımı söyledim ama beyefendi asla susmadı. Sürekli 'Bu nasıl iş? Kendine bunu mu yakıştırdın?

İnsan kendine yakışanı yapar.' tarzında, daha hatırlayamadığım bir sürü şey söyledi ve asla susmadı. Bunun üzerine bu kadar uzatılacak ne olduğunu merak ettiğimi sordum. 'Senin kendine saygın yok demek ki' dedi. Bunun üzerine ben de 'Kendime saygım yoksa, sizin yorum yapmanızı gerektirecek bir durum yok' dedim.

Girmeden önce EKG falan çekilmişti. Hiçbirine bakmadı bile, muayene etmedi ve 'Sana hastalığınla mutluluklar' diyerek beni gönderdi.

Asla bir doktora  yakışmayan bir üslup ve tavır sergiledi. Haftalarca randevu günü bekleyen bir hastayı muayene etmemek ne demek? Sebep de peçeteye yazmış olmam. Egosundan dolayı muayene bile edemiyor.

Canan sonuçtan hiç memnun değil

Kartal Koşuyolu Eğitim ve Araştırma Hastanesi Randevuda Asistan Doktor

05 Ağustos 2023 00:22
Derya sonuçtan hiç memnun değil

28 Kasım 2023 11:40
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Randevu Saatimde Muayene Edilmedim, Doktorun Davranışı Hayal Kırıklığı Yarattı

14 Mayıs 2025 17:06
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Kartal Koşuyolu EAH Kalp Has. Aritmi Polikliniği Doktorun Kabalığı

22 Haziran 2023 10:27