Ali sonuçtan memnun

Ankara Gökkuşağı Halk Ekmek Hizmet Kalitesi

12 Haziran 2024 18:13

12 Haziran 2024 tarihi saat 12:40 sıralarında Milli Kütüphane karşısındaki Gökkuşağı Halk Ekmekte bir adet tavuk alıp ekmek sırasına girdim, o sırada elimdeki paketlenmiş tavuktan kan sızdığını görüp, ekmek veren personelden yerlere damlamaması için bir poşet rica ettim, veremeyeceğini yasak olduğunu söyledi ben de yerlere damladığını ifade edip 5 adette ekmek istedi ekmekleri alıp ödeme sırasına girdiğimde arkamdan ağzımı burnumu kıracağını söylediğini duydum. Bu konuyu o sırada kasada olan kadın personele söylediğimde yanlış duymuşsunuz dedi, sıradaki diğer insanlar da kendilerinin de duyduğunu söyledi. Daha sonra, yetkili kim burada dedim, bir kişi kendinin olduğunu söyledi. Durumu anlattım ve bekliyorum hadi ağzımı burnumu kırın bakalım dedim. Konu kişiyi ikaz edeceğini söyledi. Bu türden, vatandaşa hitabı bilmeyen kişilerin hele de hakarete varan sözler söyleyen kişilerin bu tür yerlerde çalıştırılmamaları gerektiğini düşünüyorum.

12 Haziran 2024 18:21 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Merhabalar, hafta içi mesai saatleri dahilinde bizleri aramanız durumunda sizlerden daha detaylı bilgi alabilir ve gerekli görüşmeyi sağlayabiliriz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

13 Haziran 2024 13:59

Değerli müşterimiz, yaşanan talihsiz olay için sizlerden özür diliyor ve bir daha böyle bir durumun yaşanmayacağını taahhüt ediyoruz. Konu ile alakalı personelimizin yazılı ve sözlü ifadesi alınmıştır ve gerekli idari işlem başlatılmıştır. İlginize teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla.

Market Personelinin Müşteri İle Yaşadığı Anlaşmazlık

16 Aralık 2024 00:44

10 Temmuz 2024 18:50
Kaya Çiftliği Personelin Müşteriyi Rencide Etmesi
Göktürk sonuçtan hiç memnun değil

06 Nisan 2024 13:11
Çağla sonuçtan hiç memnun değil

31 Ağustos 2024 18:13
Ankara Halk Ekmek Halk Ekmek İçinden Plastik Çıktı
Emine sonuçtan hiç memnun değil

09 Nisan 2024 18:37
Başgimpa Ekmeğinden Tırnak Çıktı Nasıl Bir Re Za Let