Ankara Etlik Şehir Hastanesi Kadın Doğum Bölüm

31 Mart 2024 18:47

Ankara Etlik Şehir Hastanesi Kadın Doğum bölümünde doktorun hastasına olan davranışından dolayı oğlumun sol kolunu oynatamıyor. Bunu ben söylemiyorum; fizik doktoru ve bebek yoğun bakımdaki doktorlar da aynı şeyi söyledi. Doğum sırasında sol kolunu incitmiş ve oğlum 10 gün hastanede kaldı. Fizik raporunda sadece sinir ve damarın zarar gördüğü belirtildi. Bize tedavi yöntemleri gösterildiler ama iyileşme ihtimali hakkında net bir bilgi verilmedi. İki kez sakat kalma riskinden bahsedildi. Doğum sırasında eşime suç atılmaya çalışıldı. Oysa eşim suçlu değildi çünkü bu ilk doğumumuzdu ve oğlumuz gayet sağlıklıydı. Eşim doktorlara neden doğumda zorlandıklarını ve neden sezaryene alınmadıklarını sordu. Normal doğum yapıldı ve ben bu durumu doktorla konuşmak istedim. Ancak doktor sürekli kaçıyordu; '8. katta' ya da '3. katta' gibi bahanelerle görüşmeyi reddediyordu. Eşime açıklama yapılmasını bekliyorduk ama doktor ne geldi ne de bir özür diledi. Başhekimle konuşmak istedim ama izin verilmedi. Daha sonra Etlik Şehir Hastanesi müdürü ve denetleme müdürü ile görüştüm, durumu anlattım ama olumsuz yanıtlar aldım. Şimdi ben ya da başka birisi eşini doğum için kime emanet edecek? Biz devlet hastanesine, Ankara'nın en büyüğüne ve en iyisine güvenerek geldik. Ancak doktorun ihmalkâr davranışları yüzünden oğlumun sol kolu hareket etmiyor. Daha önce özel bir hastanede, Bilkent Hastanesi'nde ve Etlik Hastanesi'nde ultrasonla kontrol ettirdiğimde herhangi bir sorun yoktu ve her iki elini de hareket ettirebiliyordu. Ne olduysa o doktor yüzünden oldu. Bu benim ilk çocuğumdu. Umarım durumumu anlayışla karşılarsınız.

Huriye

Çok geçmiş olsun doktorun kim olduğunu da belirtir misiniz

Huriye

Çok geçmiş olsun hangi doktor olduğunu da belirtir misiniz

21 Eylül 2023 01:07