ABB - Ankara Büyükşehir Belediyesi Mogan Belediyesi Mesire Alanın Tekrar Tekrar Ücret Talebi

23 Temmuz 2024 21:282.209

Mogan Gölü piknik alanına girişte 30 TL ücret ödedik. İleride mangal alanına doğru ilerledik fakat aşırı yoğunluktan dolayı ne park edecek yer ne de yolu kapatmadan durabilecek bir yer bulamadık durup baktıktan sonra oturacak bir masa da yok Mecburen ilerlemek zorunda kaldık. Biraz daha ilerleyince çıkışa geldik. Geri dönüş olmadığından dolayı mecburen çıktık ve yeniden girişe yöneldik. Kapıdaki görevlide daha yer bulamadık diyemeden para ver ver parayı ver diye tutturdu burası belediye ait bize her giren araçtan para al diyen belediye diye ısrarla para istedi hiç ılımlı yaklaşmadı açıp bacaklarını oturduğu yerde para istedi, park yeri bulamadık, ilerleyince çıkmak zorunda kaldık diye durumu izah ettik ama nafile Ödeme fişini gösterdiğimiz halde tekrardan 30 TL giriş ücreti aldılar. Büyükşehir Belediyesinin talimatıymış. Çok saçma bir uygulama yapıyorlar. Vatandaşa hizmet sağlanan yerde bu tür dayatmaları kabul etmek mümkün değil.

ABB - Ankara Büyükşehir Belediyesi Mogan Park'ta Yaz Akşamlarının Keyfi Kaçıyor: Giriş Saatleri Mağdur Ediyor

ABB'ye bağlı Gölbaşı'ndaki Mogan Park'a girişler saat 22:00'de kapanıyor. Yaz günü insanlar bu saatlerde ya da daha geç ...

1 Destek

ABB - Ankara Büyükşehir Belediyesi Ankara Büyükşehir Büyük Millet Bahçesi Park Sorunu

13 Haziran 2024 18:581.262

09.06.2024 Pazar günü Büyük Millet Bahçesi'nde etkinlik var dediler. Gittik, parka girdik, görevli personel olmadığı içi...

Ankara Büyükşehir Belediyesi 30 TL'ye Misket Dondurma

Ankara BüyükşehirBelediyesi 30 TL'ye Misket Dondurma

Celal
Ankara Büyükşehir Belediyesi Rekreasyon Alanı Batıkent Belpa Cafe'den Şikayetçiyim!

Ankara BüyükşehirBelediyesi Rekreasyon Alanı Batıkent Belpa Cafe'den Şikayetçiyim!

Hilal
Ankara Büyükşehir Belediyesi  Otopark Ücreti!

Ankara BüyükşehirBelediyesi  Otopark Ücreti!

Kalender
ABB - Ankara Büyükşehir Belediyesi Yeni Dikilen Ağaçlar Sulanmadığı İçin Kurudu!

ABB - AnkaraBüyükşehir Belediyesi Yeni Dikilen Ağaçlar Sulanmadığı İçin Kurudu!

Bekir
Mogan Gölünün Kirliliği