ABB - Ankara Büyükşehir Belediyesi Belediyenin Kantin Yardımı

01 Ekim 2023 14:08

Öğrencilere kantinde verilen yardımın gıdada her yerde geçmesini istiyorsunuz ama kantincilere gelince çocukların rencide olacağını söylüyorsunuz. Kantincilere bu karşıcılık neden anlamıyorum. Siz o kartla kırtasiye alışverişi yaparken de çocuklarınız rencide oluyor sizin düşüncenize göre. Tarafsız olun artık lütfen. Kantinlere neden bu karşıcılık anlamıyorum. Zaten pandemi uzun tatiller derken kantinler yeterince zor durumda kaldı. Şu anda da kantin yardımı bütün ilçelerde yok. Bari olacaksa da taş koymayın artık. O kantin yardımı markette geçsin siz marketten evinde ihtiyacını alın kantinciler kan ağlamaya devam etsin. Derdiniz bu mu? İnsaf artık diyorum kantinlere bu kadar da acımasız duyarsız olmak doğrumu siz kafanızda tartın lütfen. Sadece kantin yardımı deyince karşısınız ne hikmetse. Sadece o zaman rencide olunuyor size göre. Bu dilekçem kantin yardımı her yerde geçsin çocuklar rencide oluyor diyenler için şahsi cevabımdır.

Sare
Sare

Yeter ya çocuklarımızı kullanarak kantincilere destek olmayı bırakın.

İlknur
İlknur

Dediğiniz çok doğru katılıyorum ama bu lafım her kantinci için değil benim çocuğumun okuduğu okulda kantinci çocuğun istemediği gıdayı eline tutuşturup yolluyor sorunca da küçük olduğu için benim oğlum yalancı çıkıyor çocukları azarlıyor kendi hayır yapıyor gibi bir fiş verecek onlarca insan sabahın soğuğunda kendi kulebesinde oturuyor biz soğukta ekmek kuyruğu gibi bekletiyor fiş verirken bizi bile azarlıyorlar bu şekilde olmaz yani devlet bize yardım ederken bu kadar azar işitmiyoruz buna bir çözüm bulunması lazım

Bayram
Bayram

Kimse rencide olmuyor yardımlar gayet yerinde ve mantıklı. Sizin dediğiniz gibi olsa bu fişler amaç dışı kullanılır ve bu yardımları engellemeye çalışır hiç mi düşünceniz yok

Okul Kantin Desteği Suistimali Ve Yüksek Fiyatlar

08 Şubat 2025 10:21