Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

08 Eylül 2024 14:41

Anda Barut fiyaskosu! Her cümlenin sonuna içi boş memnuniyetle kelimesi ekleyip insani buraya tatile gelip para kazandırdığına pişman eden otel. Tatilin ilk gününde yolumda giderken üstüne basınca kırılan mermer, kesilen bacağım, ağrı içinde kıvranıp lobbyde koltukta otururken gelen personelin dress code'unuz uygun değil, üstünüzü değiştirin denmesi. Geçmiş olsun, bir ihtiyacınız var mı demek yerine bizim yapabilecek bir şeyimiz yok denmesi. Şikayetçi olacağımızı söyledikten sonra değişen tavırlar, ve müdürün, tatilinizden vakit kaybettiniz 1 gün daha misafirimiz olarak kalın denmesi. Arkadaşlarımla beraber geldiğimiz için daha fazla uzamaması adına bu teklifi kabul ettik. Odanızı değiştireceğiz ancak aynı standartta aynı oda tipinde yan odaya alacağız dediler. 6 kişi ve bir bebek tüm eşyalarımızı taşıdık ve gittiğimiz oda 4 kişilikti. Çok ilgili müdür (! ) s**** hanım yanımıza gelme zahmetinde bile bulunmadan telefonda ancak bu odaya geçebilirsiniz dedi. O halde iki kişilik bir oda daha verilmesi gerektiğini söylediğimde ise onun için ekstra ücret alması gerektiğini söyledi. Üst üste yatmamızı bekliyordu sanırım. Bize teklifinizi yaparken neden bunu belirtmediniz dediğimde verdiği cevap sormadınız ki oldu. Ve en sonunda "böyle olacağını bilseydik bu iyiliği de yapmazdık" dendi. Sanki ihtiyacı olan düşkün insanlarız da bize iyilik yaptığını sanıyor kendisi. Tabii ki oteli terk ettik. 130.000 TL ödediğimiz, bütün yıl gelmeyi heyecanla beklediğimiz tatilimizi bu şekilde umursamaz, yüksekten bakan, misafir memnuniyeti sıfır bir otelde yapmış olmaktan dolayı çok pişmanız. Ayrıca yeni aldığım yıkamaya verdiğim tshirtün de her yeri lekeli şekilde geri gelmesi ve odamdan kaybolan kıyafetimi saymıyorum bile, asla dönüş alamayacağımı bildiğim için dile bile getirmedim. Kesilen bacağım, otelin insan sağlığını tehdit eden yapıları, korkunç misafir ilişkileri, korkunç hizmet işte özetle Anda Barut Collection.

05 Temmuz 2023 16:41

14 Nisan 2024 17:48
Wyndham Grand Kayseri Tam Bir Hayal Kırıklığı
Harun sonuçtan hiç memnun değil

11 Ağustos 2024 21:56