Elif sonuçtan hiç memnun değil

Anatolia Güzellik Merkezi İzmit Şubesi Sorumsuz Hifu İşlemi

01 Mayıs 2024 22:44

Anatolia İzmit şubesine hifu işlemi için gittim ve 17 bin TL'lik işlem alıp çıktım, nasıl olduğunu anlamadım. Hifu işlemine alındım ve 10 dakika bile sürmedi. Sonrasında aldığım işlemleri gün içinde mazeretsiz iptal hakkım olduğunu öğrendim. 5. Gün iptal için gittiğimde 'muhasebecimiz burada değil, şifreler bizde yok, yarın gelin' diyerek geri gönderildiler.

Ertesi gün tekrar gittim, 'şirketle konuşup döneceğiz size ama iptal etmezler zaten' diyerek bir sürü mazeretle yine geri gönderdiler. Aradılar, 'iptal etmiyor şirket' dediler ama tabii ki bir yeri aradıklarına inanmadım. Yani paket satana kadar çok ilgililer ama zor durumda kaldım. Eşimle kavga ettim miktar yüzünden, dememe rağmen hiç umursamadılar. Bir de aşağıda farklı işlem yapanlar ayrı konuşuyor, '2 seans' dediler.

Hifu işlemi üst katta iki seans daha eklediler. '4 seans cilt bakımı mecburmuş, onu eklediler' dediler. 'gelemem seanslara, ne olacak? ' dediğimde 'biz parasını alırız, siz bilirsiniz' diyorlar. Aylık 2000 TL taksit yaptılar, başta 'yardımcı oluruz' dediler. Taksitler derken şimdi 'onu da yapamayız' diyorlar. Bir de üzerine serumlar, kremler satmaya çalışıyorlar.

Muhasebeci yazarken de isim isim yazıyor çünkü sattıkları seans başına prim alıyorlar. Nereden girdim oraya, nasıl derde soktum kendimi, bende anlamadım. İnşallah şu işlemler bitsin de başka mazeret bulup sorun çıkarmazlar. Bir daha önünden geçmem, çalışanlar sadece imza atana kadar ilgileniyor, sonra aldığınız tüm cevaplar 'hayır, yapamayız'.

31 Mayıs 2024 10:23

Anatolia İzmit şubesinde 17 bin liralık paket aldım sonra pişman olup iptal etmek istedim ama olamayacağını söylediler çok zor durumda bıraktılar beni aldığım hizmetlerdende hiç memnun kalmadım hifu ve kolajen ipten sonra B*** hanım aradı oda iptal edemeyiz şube ve paket değişimi yaptık iki gün önce gittim cilt bakımı için gün gerçek sözleşmeyi imzalattılar meğer benim imzaladığım aldığım işlem içinmiş sözleşme değilmiş yani ortada olmayan sözleşme için beni bu kadar zor durumda bırakmışlar iki gün önce anatolia adına sözleşmeyi işlemlere başladığım için imzaladım başka hiçbir şey değil olmayan sözleşme yi iptal edemeyiz demişler benim salaklığım gerçekten ama bu işin peşini bırakmayacağım

05 Mayıs 2024 13:59

Hizmet sıfır yapılan işlemler çok kötü sonuçsuz sadece para alıp sözleşme imzalatmak işleri g hanım imzayı atana kadar şunu yaparız yardımcı oluruz bir sürü laf sonrası hüsran hifu ve kolajen ip yaptılar hiçbir değişiklik yok inanılır gibi değil lütfen yetkili biri arasın ilgilensin ve benim sözleşmemi iptal etsin burada sadece ticaret var ama haksız ticaret para ver imzayı at ama boşu boşuna

04 Mayıs 2024 20:16

Anatolia Güzellik Merkezi İzmit şubesine gittim hiçbir işlemden memnun kalmadım sözleşme imzalattılar size şu lazım bu lazım diye 5gun sonra pişman olup iptal etmek istedim bugün yapamayız dediler iki gün sonra gidebildim günü geçti dediler imzayı atıp kapora verene kadar çok iyilerdi sonrası hep hayır yapamayız oldu bir yetkilide şikayet etmeme rağmen arayıp ilgilenmedi kolajen ip yaptılar güya hiçbir değişiklik yok hifu işlemi yaptılar 10 dakika bile sürmedi şikayetlerimi gereken her yere yapacağım benim isjemlerimi iptal edene kadar şirketi arayacağız diye oylaladilar beni sırf yedi gün geçsin diye kesinlikle tavsiye etmiyorum herkese de anlatıp şikayet edeceğim bir yetkili çıkıp benim sorunumu çözene kadar hem işinizi güzel yapmıyorsunuz hem de insanları o paraları ödemek zorunda bırakıyorsunuz yazıklar olsun devlet böyle yerleri kapatmalı ilk müşteri memnuniyeti olmalı elimdeki sözleşmeyle şikayetimi yapacağım mesajlarda var elimde bastan olur deyip sonra olmaz dedikleri ödemede de yardımcı olacaklardı imzayı atana kadar şimdi onda da bir şey yapamayız diyorlar bende uğraşacağım ama

Dilek sonuçtan hiç memnun değil

29 Ekim 2024 15:23
Zehra sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2024 13:46

Anatolia Güzellik Merkezi Kızılay Şikayet Mağduriyet