Erdem Hastanesi (Anadolu Sigorta Provizyon Sıkıntısı. )

01 Mart 2024 16:10

Sırtımda şişlik olduğu için ciddiye doktoruna göründüm ve kendisi poliçe ve özel şartlar gereği onay vermedi. Bu sıkıntı ile ikinci kez karşılaşıyorum ufak bir işlem için bile onay verilmiyor ise bu Anadolu sigortalı olmanın ne anlamı var bir de anlaşmalı hastane.
Değerli Müşterimiz, çakmak Erdem Hastanesi kurumundan 01/03/2024 15:13 saat/tarihinde 1141330223 numaralı poliçenize ait provizyon talebinize poliçe özel ve genel şartları gereği onay verilememiştir. Provizyon detaylarını Sağlığım Cepte (https://sagligimcepte. App) uygulamasından görüntüleyebilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz. MERSİS No:0068006132739588 B002 bunun para iadesini talep ediyorum. Bunu ikinci kez yazıyorum Anadolu Sigorta ve benzeri hiçbir bağlantınızı bundan sonra kullanmayacağım. Bu kadar basit bir sigorta firması olamaz. Ufacık bir işlemde bile sıkıntı yaratıyorsunuz.

02 Mart 2024 14:36 (Şikayetten 22 saat sonra)

Paylaşmış olduğunuz konuya ilişkin 4767002 numaralı bildirim oluşturulmuştur. Konu hassasiyetle değerlendirilerek tarafınıza en kısa sürede bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, ANADOLU SİGORTA Müşteri İletişim Merkezi

04 Mart 2024 12:36

Söz konusu başvurunuza dair 4767002 numaralı bildiriminizle ilgili yetkililerimiz tarafından e-posta ile bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, ANADOLU SİGORTA Müşteri İletişim Merkezi

Yeliz sonuçtan hiç memnun değil

26 Şubat 2024 09:03
Volkan sonuçtan memnun değil