Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Anadolu Hayat Emeklilik Kredi Kartı Destek Sigortası Ödemesi Yapmıyor

Anadolu Hayat Emeklilik Kredi Kartı Destek Sigortası Ödemesi Yapmıyor
13 Temmuz 2024 12:07

İş Bankası aracılığıyla Anadolu Hayat Emeklilik'ten kredi kartı destek sigortası yaptırmıştım. 31 Mart 2024 de işveren tarafından işten çıkartıldım ve 15 Nisan 2024 de sigorta talebinde bulundum. Poliçemde belirtilen tüm şartları ve koşulları sağladım, ayrıca istenilen tüm evrakları eksiksiz bir şekilde gönderdim. Ancak, üzerinden 90 gün geçmiş olmasına rağmen halen ödeme yapılmadı.

Poliçemde 60 gün içerisinde ödeme yapılacağına dair bir madde bulunmasına rağmen, firma bu süreyi aşmış durumda ve tarafıma ödeme yapılmamıştır. Müşteri hizmetlerini defalarca aradım ve her seferinde "ödeme günü için tarih bekliyoruz" şeklinde bir yanıt aldım. Diğer bankalardan aldığım benzer sigorta ödemeleri 40 gün içinde gerçekleştirilmişken, Anadolu Hayat Emeklilik bu konuda gerekeni yapmamaktadır.

Anadolu Hayat Emeklilik'in müşterilerine verdiği sözleri tutmaması ve ödeme süreçlerindeki gecikmelerden dolayı mağdur oldum.

Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Anadolu Hayat Emeklilik Tazminat Ödemesi 4 Aydır Yapılmıyor, Belgeler Sürekli Tekrar İsteniyor!

07 Ağustos 2025 17:21
Taner sonuçtan hiç memnun değil

27 Ekim 2024 14:40
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2024 13:59

10 Aralık 2024 12:43
Kredi Bağlantılı Hayat Sigortası Mağduriyeti
Kredi Bağlantılı Hayat Sigortası Mağduriyeti
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

07 Mayıs 2025 10:07