Merve sonuçtan hiç memnun değil

Ataşehir Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Pişmanlıktır!

28 Mayıs 2024 14:53

24 Haziran 2023 tarihinde kayıt olduğum yere 1.000₺ ön ödeme yaptım. Derslere 1 kez katılabildim. Sonra yeğenim ile alakalı kemoterapi süreci sürpriz bir şekilde başlayınca ailecek psikolojik olarak hiç iyi değildik Psikolojik olarak kendimi iyi hissetmediğim için kuruma raporda ileterek devam edemeyeceğimi ilettim. Sonunda yeğenimi kaybettim. 24 ağustosta ilettiğim raporlar için dönüş sağlanacak dendi sağlanmadı. 15 kasımda telefonuma bir mesaj geldi ödeme ile alakalı konuşmalara görselde mevcut cevabı verdim. Döneceğiz dendi yine dönülmedi. 19 aralıkta teyit amaçlı mesaj atmışım d**** hanım kendisine o mesajın gelmediğini söylüyor. Görsel ekte. Kısacası senet imzalatıp süreçle ilgilenmeyip başınızı aylar sonra icra takibine veriyorlar. Neymiş bir dilekçe yazmamışım? Siz gerekli bilgiyi verdiniz dönüş sağladınız da ben yazmadım mı? Bir dilekçe yazmak ne kadar zor olabilir bu nasıl bir iletişim kopukluğu ilgisizlik üslup problemi? Özelikle muhasebenin bilgisi sıfır ama fikri mevcut. Ben CİMER'e kadar şikayet edip durumu mahkemeye taşıyacağım.

29 Mayıs 2024 14:45
atasehir-amerikan-kultur-yabanci-dil-kurslari-pismanliktir-1.jpg

Kurum direkt pazarlığa oturdu. Şu kadar ödeme bize yaparsanız kapatırız diye. Dosya kapanması için rakamı indirdiler kendilerince vicdana gelmişler sanırım. Ben de teyit etmek için beni icra takibi için arayan avukatla iletişime geçmek istedim. Konudan haberleri yok. Avukatları taraflarına dönüş sağlayınca böyle bir teklifi asla yapmadıklarını söylemişler. Benim avukatımın söylediğine görede kendi avukatlarıyla olan sözleşme maddelerinden birine aykırı bir davranış olduğu için size sundukları teklifi tabii ki hiç sunmamış gibi davranacaklar dedi. Savunmalarında yalan dillerine pelesenk olmuş Hadi görsel için kıvırdınız ses kaydı için ne yapacaksınız? Hakkımı sonuna kadar arayacağım. Bu kadar saçmalama ve rezil*K başka bir yer de görmedim!

29 Mayıs 2024 16:23 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Merve S Konu ile alakalı şikayetiniz üzerine takip süreci başlatılmıştır. Kurum yetkilimiz tarafından şahsınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Genel Merkezi.

31 Mayıs 2024 22:57

Cevap olarak herkese aynı mesajı yazıp ilgisizliğiniz on üzerinden on. Sayfanızda onlarca aynı mağduriyet var çözümünüz sıfır. Mahkemede görüşeceğiz!

23 Haziran 2024 20:10
atasehir-amerikan-kultur-yabanci-dil-kurslari-pismanliktir-1.jpg

Yalan beyanlarınızı ben okurken utandım siz de yazarken bu duygu oluşmamış sanırım. Bakın aşağıda ki butona beni arayıp böyle bilgiler verdiğine dair ses kaydı, görsel, video ekle? Mesela şu attığın SMS'i eklesene? Aradığın günlerin görseli? Eğitim danışmanınla rapor iletme mevzusunu konuştuk tabi ki ona atacağım o ileteceğini söyledi. Her şeyi geç madem bu kadar aradın madem bu kadar bilgilendirdin beni neden teyit amaçlı yazdığım soruya dönüş sağlamadınız? Senin içeride sorumsuz olan personelinin hesabını bana kilitleme hakkını kim verdi? Siz sayın Amerikan Kültür Merkezde bu cevabı bana yazan “ yetkili” Belli ki siz insanları bu şekilde yanıltarak para kazanma amacını güdüyorsunuz. İlerlediğiniz yöntem çözüm odaklı değil haksız kazanç elde etme odaklı hakkınızda sayısızca şikayet var. Arka planda avukatınızla aranızdaki sözleşme maddesini çiğneyip arka tarafta bana dosyayı kapatmak için daha az bir rakam teklif etmenin açıklamasını yap? Avukatınızı arayıp durumu ilettiğimde biz öyle bir teklif etmedik diye yan çizmenizin açıklamasını yap? İyi ki o teklifi yazılı bir şekilde aldım sizden yoksa ona da yanar dönerlik yapacaktınız eminim. Bunu okuyan arkadaşlar eminim siz de mağdur edildiğiniz için bu satırları okuyorsunuz. Dava açtıktan sonra ödemem gereken tutar başka iken telefonda bana “ Mağduriyetinizden dolayı şu kadar ödeyin dosyayı kapatalım “ diye bir görüşme sağladılar. Tutar avukat ve dosya masraflarından vs çok daha fazla olmasına rağmen ekte bırakmış olduğum yazılı teklif bizzat dosya kapama ücreti ile beraber çok daha düşüktür. Ve bunu avukatlarının arkasından iş çevirerek yapmışlardır. Şimdi kalkmışlar burada yalan beyanlarla sanki çok haklılarmış gibi methiye dizmişler. Burada şovunu yaparsın ama Türkiye Cumhuriyeti Mahkemesi önünde de arkadan arkaya gizli tekliflerini yap bakalım. Hakkımı gram helal etmiyorum kat ve kat bu işte parmağı olan herkesten çıksın!

Zühre sonuçtan hiç memnun değil

07 Ekim 2023 15:37

03 Ocak 2025 12:01
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

TÖMER Ankara Üniversitesi Online Dil Eğitimi (Arapça)

Ahmet
17 Mart 2024 15:49
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Eğitim Kurumunda Yaşanan Sorunlar Ve İade Süreci!

14 Nisan 2025 15:06