Amazon Satıcı Hesabını Kapatıp Süresiz Ödeme Alacağını Beyan Ediyor

Kayacan
11 Haziran 2024 18:06

Amazon Türkiye hesabımızda stoksuz satış için entegrasyon firması aracılığıyla ürün girişi denemesi yaparken hiç satmadığımız iki adet ürün nedeniyle hesabımız askıya alındı. Ürünü hiç satmadığımız halde fatura talep edildi. Ürünü satılması halinde kimden temin edeceğimize dair olan sözleşme iletildi, kabul edilmedi. Halihazırda ürünü Amazon'da aktif olarak satan bir mağazadan ürünün faturası teslim edildi, hesabımız aktive edilmedi. Amazon Amerika'da olan hesabımız bu olaylardan 2 sene sonra Türkiye hesabımız askıda diye askıya alındı. Yine aynı süreci yaşadık ve mağazamızı aktif edemedik. Kalan ürünlerimizi başka bir depoya aldık. Satamadığımız ürünler için aylarca depolama bedeli ve nakliye bedeli ödedik. Envanter 6 ay boyunca 0 gözükmesine rağmen tekrar 18 adet stok belirdi ve yine ücrete tabi olduk. Hiçbir yetkiliye ulaşamıyoruz. Defalarca hesabımızın kapatılmasını ve ürünler hakkında bilgi talebinde bulunduk ancak herhangi bir cevap alamadık. Hesabımız askıda olduğu için hesabı kapatamıyoruz. Üstelik amazondan ürünleri depoda tutmaya devam edersek ücretlerin katlanarak artacağı ifade ediliyor. Ancak ne ürünlerimiz hakkında bilgi veriliyor ne de hesabımız kapatılıyor. Çaresizce başımıza ne gelecek bekliyoruz.

Amazon Satıcı Hesabımın Haksız Yere Askıya Alınması Ve Ödeme Sorunu

Amazon Sipariş Verince Hesabım Askıya Alındı

Koray
11 Nisan 2024 19:13
Amazon Satıcı Hesabı İş Çözümleme 3. Bölüm Suspend Nedensiz İhlalsiz!
İlker sonuçtan hiç memnun değil

Amazon Satıcı Hesabımı Yanlışlıkla Sildim. Giriş Yapamıyorum

İlker
04 Temmuz 2024 17:50
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet
02 Eylül 2023 21:40