AMATEM İdrar Testine Geç Gitmek

Burak
24 Ağustos 2024 14:08

AMATEM'de denetimli serbestlikte idrar testi veriyorum. Ayın 21'inde test vermem gerekiyormuş. Vermeyi unuttum, hafta sonu da kapalı olduğu için gidemedim. Ne yapmam gerek? Dosyam kapanır mı? Lütfen yardımcı olun, bir bilgisi olan varsa söylesin lütfen. Google'dan baktım, 5 gün süresi var falan diyorlar ama kapalı diye gidemedim. Pazartesi 6. güne giriyor.

12 Ekim 2024 14:19

Denetimli serbestliğim var ve AMATEM sürecim bitti görüşmelere gidiyorum dün istemeden içilen ortama girdim ve biraz etkisini gördüm en yakın görüşmeme 13 gün var olası bu görüşmeden sonra olacak sürpriz idrarda testim kirli çıkar mı? Bir bilgisi olan var mı?

Oktay

Sen nasıl unutursun bu kadar önemli bir meseleyi ya sonunda öyle ya da böyle ceza almak var senin böyle bir lüksün yok bak dünya Acımasız düşeni bırakıyor vallahi ben seni tanısam sana iki koyun teslim etmem.

Adem

Merhaba dostum bende aynı sorunu yaşadım da dün gitmem gerekiyordu senin nasıl oldu çözüldü mü yoksa dosyan kapandı mı gittiğinde yardımcı oldular mı

Burak

Benim sonuç günüymüş temiz çıktığı için şu tarihte geldi sonuç temiz diye yazı yazdılar

AMATEM İdrar Numune Red

Kemal