Taceddin sonuçtan memnun değil

Denetimli Serbestlik AMATEM İdrar.

19 Ocak 2024 18:20

Denetimli serbestlik kapsamında, üçerli idrar testlerine gitmekteyim; yani iki haftada bir. İlk iki test temiz çıktı ancak üçüncüsünde gitmem gereken gün gidemedim, çok aşırı hastaydım ve rapor aldım. İki üç gün sonra denetimli serbestlik şubesine götürdüm. Hocam bana 'Cuma günü uğra' dedi. Gittim, benimle ilgilenen hocam yoktu, başka bir hocaya sordum, o da bana amateme gitmem gerektiğini söyledi. Gittim, bana 'Pis vermişsin' dedi. Yetkiliye 'Mümkün değil, kullanmıyorum ki pis vereyim' dedim. 'Hatta e-Nabız'dan kontrol de ediyordum, temiz gözüküyordu' dedim, o da bana 'Oraya bakma, o boş' dedi. Sistem değiştiğini söyledi. Doğru da olabilir, çünkü sadece tahlil sonuçlarımda tik işareti gözüküyor. Neyse, denetim şubesine gittim, evrakların dedi, geri döndüm. Bu sonuçlara e-Devlet üzerinden baktım, sisteme düşmüş. Bütün tahliller bitince düşüyormuş ve baktığımda orada da değerleriyle birlikte temiz verdiğim gözüküyor. Altılıya geleceksin, yani her hafta idrar veriyorum. Neyse, ben bu sürece başladım. Gidiyorum, dört haftada bir arkadaş kurbanı oldum, pis verdim. Dosyam kapanıp ceza mı yatacağım şu an ben? Ve bu ilk sürece başladığımda 'Pis vermişsin' denilip temiz olduğu halde yeni sürece başlatmasını danışmalı mıyım bir avukata?

Yorumlar (11)

İlayda
İlayda

Sonuçları nereden öğreniyoruz

Resul

Abi ben bu idarari stres altında yapamıyorum nasıl basaricam bilgisi olan var mı

Ali
Ali

Denetimimin bitmesine 4-5 ay falan var ilk defa tek teste gittim oda pis çıktı tekrar incelenecek dendi sonucunun ne zaman bildirileceğini söylemediler değişebilir dosyan kapanır tekrar inceleme sonucunda eğer ki idrar pisse dendi sonuç ne olur tecrübesi olan var mıdır bu konuda?

Resul

Abi ben stres altında yapamıyorum nasıl basaricam bilgisi olan var mi

Zafer
Zafer

Son durum ne reis ceza aldınmı?

Serkan
Serkan

Merhaba öncelikle geçmiş olsun benim sormak istediğim şey dosya kapandığı zaman ne kadar ceza yatıyoruz

Aydın
Aydın

18 ay

Mücahit
Mücahit

Dosya nasıl sonuçlandı, Bilgi verir misiniz?

Emre
Emre

Geçmiş olsun hocam bende 1 kere verdim yarın ikinciyi vereceğim ilkinin sonucu bu şekilde geldi bu temiz mi demek pis mi demek

Sadık
Sadık

Selamün aleyküm son durumun ne peki usta dosya ne oldu

Taceddin

Daha devam ediyor bitmedi idrar muhabbeti. 2 hafta sonra bitiyor 9 kere idrar vermiş olacağım birisi gerçekten pis diye ceza evine gitmem çok kırıcı olur.

AMATEM Yanlış Yönlendirme Sürpriz İdrar

24 Ocak 2024 02:35

15 Ağustos 2024 20:40
MHRS Den Tekrar Randevu Alma Problemi
Yeliz sonuçtan hiç memnun değil

Haksız Randevu İptaliyle Mağdur Edildim, Acil Çözüm Bekliyorum

11 Haziran 2025 14:22