14 Eylül 2024 16:54

Altın Yıldız'dan 30 Ağustos tarihinde vermiş olduğum siparişi, siparişi verdikten sadece 20 dakika sonra arayarak telefonla iptal ettirdiğim halde sipariş iptal edilmedi. Aynı gün durumu belirtmek için tek iletişim kurulabilen hat olan telefonlarını aradığımda yarım saat beklememe rağmen kimse ile görüşemedim, hatta bekleme sıram 1 kişi bile ilerlemedi. Daha sonrasında aradığımda ise iptal isteğimin işlemde olduğu şeklinde saçma bir gerekçe gösterdiler. Ben de siparişin iptal edilmesini, içeriği değiştirip bir an önce tekrar sipariş vermek istediğimi söyledikleri halde, internet üzerinden verilmiş bir siparişin iptalini sağlayamadılar. Ben de yakında ürünün kargolanacağını, kargolanmadan iptal edilmesi gerektiğini söylediğimde ise yapabilecekleri bir şey olmadığını, hala iade etmek istiyorsam da kargoyu teslim almamam gerektiğini söylediler. Söylenildiği şekilde 2 Eylül'de kargoyu iade olacağını belirterek teslim almadım. Kargo firması da 3 Eylül'de iade sürecini başlattı. 10 Eylül'de Altın Yıldız mağazasından iade talebimin alındığına, ürünün gönderimini beklediklerine dair bir mail aldım. 11 Eylül'de kendilerini aradığımda sistemde iadenin olduğu, o gün içerisinde banka üzerinden iadenin gerçekleşeceği söylendi fakat aradan yine 3 gün geçmesine rağmen hala iade işlemi gerçekleşmedi. Saatlerce müşteri temsilcisine ulaşmak için telefonda bekledim, defalarca kendileriyle görüşmek zorunda kaldım fakat en başında çok basit bir şekilde iptal edilebilecek bir sipariş yüzünden tam 15 gündür mağdur ediliyorum.

Mertcan
15 Eylül 2024 15:53

İade cuma günü banka hesabıma yansıtılmış fakat mail de ya da sitede gözükmediği için fark etmedim.

Soner sonuçtan hiç memnun değil

28 Aralık 2024 17:44
Altınyıldız'dan Defolu Ürün Ve İade Sürecinde Mağduriyet
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

23 Ağustos 2024 21:47
Altınyıldız Firması Alışverişte Mağdur Oldum
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

09 Şubat 2024 14:43
Adem sonuçtan hiç memnun değil

11 Aralık 2023 21:13