Enes sonuçtan hiç memnun değil

Altınyıldız Balgat Şubesi'nde Nişan Takım Elbisesi Kabusu

02 Eylül 2024 15:50

Altınyıldız Balgat şubesine nişanımdan 2.5 hafta önce takım elbise almaya gittim. Oradaki beyefendi bir takım elbise gösterdi. Elinde 54 beden vardı, pantolonu olmadı lakin ceketi güzel oldu. 56 sı elinde olmadığı için "abi İzmir şubemde var, sana getiririm" dedi ve ceketi de büyük gelirse küçültürüz dedi. Nişanıma 2.5 hafta var yetişir mi diye özellikle sordum, yetişir abi bana 1 hafta versen yeter dedi. Bu şekilde bana ürünü sattı. Ürünün Balgat şubesine gelmesi için 2 haftadan fazla bekledim. Nişanımdan 1 gün önce takım ancak geldi. Aynı gün apar topar terziye götürdük, akşam terzi kapanmadan önce ancak teslim alabildim. (Terzi ücretini de cebimden ödedim 300 TL, outlet oldukları için terziyi ücretini müşteri ödüyormuş) Takımı evde denediğimde ceketin önü bol, arkası pottu. Duruşu aşırı kötüydü lakin zaman olmadığı için nişanımda o takımı giydim. Nişan bitince mağazaya tekrar getirdim, aynı terziye gönderdiler. Lakin sonuç yine değişmedi. Mağazaya sinirlenerek tekrar gittiğimde oradakiler farklı bir terziye yönlendirdiler. Gittiğim terzi aynen şöyle söyledi " abi bu ceketi şuradan küçültsem burası pot olur, burayı düzeltsem şurası bozulur. Bu ceket senin bedenin değil, ben bunu yapamam" dedi. Tekrar Altınyıldız mağazasına gittim fotoğrafları çekildi, iade için 1 ay bekledim. Kabul edildi, değişim yapabilirsiniz dediler. Lakin 4000 TL'lik takım iade edilmesine rağmen bana 3400 liralık bir bütçe verdiler. Sebebi ben ürünü alırken indirimden faydalanmışım. E tamam ama ben şu an bana verdiğiniz bütçe ile aynı takımı veyahut aynı kalitede takımı alamıyorum. Ayrıca terziye 3 defa gittim, ücret ödedim ve dahası ben takımı set olarak aldım. Ayakkabı, kravat, gömlek, kemer şeklinde. Ben bunları o takıma uyacak şekilde aldım. Hepsi elimde kaldı, hiçbir işe yaramıyor. Hem terziye para verdim, hem yanında aldıklarım elimde kaldı, hem takımın fiyatının altında bütçe verdiler, hem de aylardır uğraşıyorum. Dahası verilen bütçe ile yeni takım alamıyorum, fiyatlar zamlanmış ve beden sorunu yaşıyorum. Madem elinizdeki ürün olmayacaktı. Neden sattınız kardeşim. Altınyıldız bundan sonra yerlerde benim için, hele ki outlet mağazaları.

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Altınyıldız Classics'te Hayal Kırıklığı: Yanlış Ölçüler Ve Kötü Hizmet

20 Nisan 2025 00:31
Mikail sonuçtan hiç memnun değil

09 Haziran 2025 09:44
Aldığım Takım Elbisede Leke Çıktı Değişim Talebim Var
Aldığım Takım Elbisede Leke Çıktı Değişim Talebim Var

27 Ağustos 2023 22:52
Safa sonuçtan hiç memnun değil

Altınyıldız'dan Takım Elbise Mağduriyeti: 2 Ay Bekleyiş, Eksik Ürün Ve İade Sorunu

19 Haziran 2025 21:42
Mevlüt sonuçtan hiç memnun değil

14 Mayıs 2025 15:16