Aydan sonuçtan hiç memnun değil

Alparslan Ortaokulu (Güngören) Müzik  Öğretmeninin Tuhaf Tavrı!

20 Mart 2024 11:08

İstanbul Güngören Alpaslan ilköğretim okulunda okumakta olan çocuğum O**M**T*** müzik dersi öğretmeniyle sorun yasanmıştır. Ders öğretmeni sınıfta herkesin içinde senden bir şey olmaz gider markete kasiyer olursun ancak seni sevmiyorum gibi sözler sarf ederek çocuğumu mahcup duruma düşürmüştür.

Çocuğum eve geldiğinde çok üzgün ve ağlıyordu artık okula gitmek istemediğini söylüyor devamlı Aile içinde zaten babasından ayrı olduğumuz ve babası olmadığı için çocuğum zaten duygusal olarak çok zorluk yaşıyor sevgisizlik yetersizlik ve suçluluk duygularıyla bahşetmekte çok zorlanmaktadır.

Ders öğretmeni tarafından bu şekilde rencide edilip incindiği için okula küsmüş duruma geldiğinden dolayı dayısı babası olmadığı için oğlumun yaşadığı bu özel durumu müdürle görüşmek için okula geldi. Ancak okul müdürüyle hiçbir şekilde iletişim kuramadı ve derdini anlatamadı. Müdür bey istediğin yere şikayet et kendinizi kime ispat etmeye çalışıyorsunuz gibi yıkıcı kırıcı ve kışkırtıcı sözler sarf etmiş olup olay münakaşa ve kavgayla sonuçlanmıştır.

Yaşanan bu talihsizliklerden ve çocuğumun geleceği için endişe etmemden dolayı okul idaresi ve ders öğretmeninden şikayetçiyim. Gereğinin yapılmasını rica ederim.

Beden Eğitimi Öğretmeninin Davranışları Öğrencileri Olumsuz Etkiliyor

FSM Hastanesi Kopuzlar Vakfı Anaokulu Şikayet