Alo Diyet Menü, Lezzet Ve İade Sorunu!

Alo Diyet Menü, Lezzet Ve İade Sorunu!
02 Ağustos 2024 17:51

Ürün sipariş aşamasında tüm sorularıma anında hızlı ve pratik bir şekilde cevaplar alırken, taleplerimi ilettiğimde (özel menü talebi oluşturdum ve içerik olarak sadece benim talep ettiğim besinler üzerinden menü yapılmasını istedim) bu isteklerimin karşılanacağı şeklinde hızlı dönüşler aldım. Fakat talep ettiğim şekilde sadece 1 kez menü gönderimi yapıldı. Menü içeriğinde bakliyat olmasını istemediğimi, balık tüketmediğimi belirtmeme rağmen bu besinler ısrarla gönderildi. En son menüyü iptal etme için bana son bir kez deneme için menü hazırladıklarını söylediklerinde tamam menü içeriğini gönderin dedim ve bir kağıda yapılmış üzerinde karalamalar bulunan bir şekilde Meksika fasulyeli kıyma göndermeyi planladıklarını gördüğümde kurumsal olmadıklarını net bir şekilde anladım. İade sürecimin başlatılmasını istediğimde 10 iş günü içerisinde tutarın iade edileceği söylendi ve bugün 11. İş günü hala tutar iadesini yapamadılar. Bugüne kadar benimle 3 farklı numaradan farklı birçok kişi iletişime geçti ve her bir numaraya iademin hala gelmediğini söylediğimde 1 hat üzerinden cevap hiç alamazken, bir hattan hangi şehirde olduğum soruldu ve bir daha mesaj gelmedi, diğer hattan ise temsilci yardımcı olmaya çalışan kişi ödemenin bugün yapılacağını, iade yapılacak tutara kadar söylemesine rağmen en son muhasebeden dönüş beklediğini iletti ve hiçbir ilerleme kaydedilmedi.

profile profile

Gözde sonuçtan hiç memnun değil

25 Eylül 2024 16:09

Şebnem
19 Kasım 2024 15:57

Alo Diyet Beklentileri Karşılamayan Yemek Deneyimi

19 Ağustos 2024 14:20

05 Mart 2024 14:19
Merve sonuçtan hiç memnun değil

08 Temmuz 2024 15:18