Alışgidiş Sitesi Üzerinden Yapılan İşlem!

Alışgidiş Sitesi Üzerinden Yapılan İşlem!

Alışgidiş sitesi üzerinden yenilenmiş iPhone 11 aldım 09.07.2024 tarihinde, 18.07.2024 tarihi olmasına rağmen hala ürünle alakalı teslim süresi vermiyorlar. Fibabanka üzerinden reklamını görüp güvenerek aldım ama bu süreçte mağdur oldum. EasyCep üzerinden gecikme olduğu yönünde ben aradığımda aynı kelimeleri ezberletilmiş gibi söyleniyor. Bu kadar gecikmeye rağmen aynı ürün hala sitelerinde satışa devam ediliyor.

Şahin
24 Temmuz 2024 22:24

11-12 gün sonra ancak teslim edildi. Müşteri hizmetlerini 3-4 kere aradım. Hep aynı ezberletilmiş cümleler. Tedarikçi üzerinde etkisiz olduğundan siparişler geç geliyor

21 Ağustos 2024 17:48 (Şikayetten 1 ay sonra)

Merhaba Şahin Bey, Talebiniz ile ilgili olarak, 07264 numaralı inceleme kaydınız oluşturulmuştur. En kısa sürede tarafınızı bilgilendireceğiz. Tüm soru ve talepleriniz için; Çağrı Merkezimizi de arayarak hızlı bir şekilde destek alabilirsiniz. Saygılarımızla, Alışgidiş Müşteri Hizmetleri Ekibi

Merhaba Şahin Bey, 07264 numaralı talebiniz sonuçlanmış olup telefon numaranızdan sizinle iletişime geçilerek bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, Alışgidiş Müşteri Hizmetleri Ekibi

25 Temmuz 2024 16:41

Telefon güzel mi bir sorun var mı peki

24 Temmuz 2024 18:29

Bende de durum aynı. Adamlar ciddiye bile almıyorlar. İptal de edemiyoruz. Avukata vermeyi düşünüyorum.

19 Temmuz 2024 06:13

Merhaba Instagram adınızı verir misiniz ekran görüntüsü atmam lazım size ben de aldım oradan

Alışgidiş Kargo Gecikme Sorunu

11 Temmuz 2024 tarihinde Fibabanka üzerinden Alışgidiş sitesinde telefon aldım, hala kargoya verilmemiş görünüyor. 4 ker...

Alışgidiş Kargo Gecikme Sorunu
4 Yorum

Fibabanka Alışgidiş İphone 11 128

Fibabanka'da bulunan Alışgidiş platformundan iPhone 11 128 GB cihaz sipariş...

3 Yorum

Alışgidiş Yeni Açtığım Hesabı Silemiyorum!

Alışgidiş YeniAçtığım Hesabı Silemiyorum!

Alışgidiş iPhone 13 Sıfır Telefon Yerine Yenilenmiş Telefon Geldi!

Alışgidiş iPhone13 Sıfır Telefon Yerine Yenilenmiş Telefon Geldi!

Erkan