06 Eylül 2024 12:42

Amazon alibaba aliexpress alışveriş sitelerinin ismini kullanarak sipariş tamamlayıp komisyon kazanıldığını iddia eden bir sitedir. Şahıslar kullanarak yardımcı olduklarını iddia edip alışveriş sitesine gönderildi zannedilen paraların kendi hesaplarına aktarıldığı insanların paralarının yanlış yerlere gittiği bir sistem.
Sitelerin isimleri farklı olsa da aynı temada olan sitelere giriş yapılıyor. Ve para hiçbir şekilde siteden geri alınmıyor.
Vergi isteniyor vergi yattıktan sonra yanlış yatırdığınızı söyleyip paranızı alamıyorsunuz tüm görevleri tamamladım ve söyledikleri yatırdım ve paramı çekemedim

profile profile profile

Yorumlar (19)

Yakup
Yakup

Bende de aynı şu an 24 te 4500 USDT istiyor bundan önce de 1502 USDT attım 100000 TL kayıp var kredi çekmiştim çok pişmanım parasını kurtarabilen çözüm bulabilen olduysa Allah rızası için Yardımcı olun

Fatma

Ne kadar yatırdın toplamda siteye geçmiş olsun kardeş paranı aldınmı geri peki

Fatma

Merhabalar. Parasını alabilen oldu mu? Yardımcı olabilecek olan var mı. WhatsApp tan yazan kişiye belli etmedik bir şey. Nasıl yapabiliriz acaba?

Cengiz

Fatma hanım, size yazan kişini adı neydi. Ben de iletişim daha koparmadım. Belki bir yöntem buluruz

İlya

Mağdur arkadaşlara bilgilendirme: ben sağlayıcıları Cloudflare ile mail yoluyla iletişime geçtim ve şu an siteye güvenlik ibrazı koydular. Daha sonra Amazon, aliexpress ve alibaba'ya yönlendirdiler çünkü bu global bir sorun. Sizlerde bu maillere bilgi verin ve durum hızlansın, ayrıca savcılığa suç duyurusunda bulunmanız kaybımızı geri almamızı hızlandıracaktır. Alibaba:https://report.alibabacloud.com/ Amazon: [email protected]

Murat
Murat

Merhaba sizinle iletişime geçebilir miyiz? Bu işlem için yapmış olduğunuz mail gönderimi ve başvurular hakkında. Maalesef bende mağdurum bu konuda. Teşekkürler.

Gökhan
Gökhan

Bir cevap bulabildim mi

İlya

Aynı şekilde 2 Ocak 2025te 3 kişi mağdur olduk. Emniyete gidip suç duyurusunda bulunacağız. Sizlerde savcılığa emniyete giderek şikayetçi olun 6 ay süreniz var bu süreç içinde Şikayetçi olmanız gerekiyor. Herkes şikayetçi olursa daha hızlı işleme alınır ve ortadan kaybolmadan mağduriyetimiz giderilmeye çalışılır

İlya

Bu süreç içinde CİMER'e, emniyet müdürlüğüne online ihbarda bulunabilirsiniz.

Ali

Kız yeni isim bulmuş anjali idi alice oldu, yeni av peşinde. Bir de video izle beğen görüntü gönder para göndereceğiniz işlere girmeyin 25 tane görev var özel görevlerde çarpıyorlar

Muhammet
Muhammet

Siz görevi yaparken kaçıncı komboda kaldınız

Cengiz

Ali bey, haklısınız isim sürekli değişiyor. Bir resmi falan olsa. Belki de aynı kişiler

Ali

Anjali sahte adıyla singapurlu kız ağına düşürüp üye yapıyor sonrası felaket para cekemoyorum hep büyük bir siparişe takılır. Telegram'da pusu kuruyorlar, zayıf tarafını bulup oradan etkiliyorlar. Benzer başkalarında var 25 görev veriyorlar bunlarda kız resimleri ile avlıyor özel görevlere girdinmi yandın sürekli yüksek para istiyorlar yaklasik500000 TL'ye ya da paran bitene kadar alırlar. Bunlara dur diyen yok, polis neden ilgilenmez, illa birilerinin canı yanacak.

Cengiz

Harun bey lütfen benimle iletişime geçin, aynı kişiden bahsediyoruz sanırım. İsmi neydi acaba, resmi, telefonu var mı?

Cengiz

Harun bey benimle iletişime geçebilir misiniz. Büyük ihtimalle aynı kişiler. Adı galiba mıydı. İsim farklı olabilir belki. Resminden belli olur. Lütfen benimle iletişime geçebilir misiniz

Harun
Harun

Aynı şekilde banada oldu Alman bir bayan ilk önce siz Türkiye'de rehbermisiniz diye sordu hayır dedim sonrasında muhabbetimiz ilerledi bu sürekli translate ile Türkçe'ye çevirip yazıyordu bana hatta güvendirmek için görüntülü konuştuk bana resimlerini attı sonra bana fredgoss isimli siteye girmemi istedi kendi hesabına girmemi istedi kız kendi hesabından bana tarif ederek işlem yaptırdı 7500 dolar kazandım senin sayende diyerek Binance hesabına 150 dolar göndereceğim dedi bana Binance hesap numaranı ver dedi bu senin ikramın dedi ve yolladıda 😂daha sonrasında bana seninde bu sitede para kazanma hakkın doğdu dedi bende tamam dedim o siteden hesap açtım yaklaşık 250 dolar yatırdım 675 dolar kazanıp çekildim ve kızı engelledim🤣tabii bu arada kızla o kadar sıkı fıkı oldukki kız bana aşkım demeye başlamıştı😂ve ocak ayında Türkiye'ye geleceğini beni göreceğini söylediteslada çalışıyorum teslanın semineri var onun için geleceğim demişti

Ömer

🤣🤣🤣 Hiç gülesim yoktu kardeşim beni de Natalie sofia adında bir süzme bir kaşar düşürdü oyuna

Sevcihan
Sevcihan

Aynı olayı yaşadım, ne önerir siniz?

Ömer

Başta ben olmak üzere heeksze geçmiş olsun paranın üstüne soğuk bir bardak su içelim (

Süleyman
26 Haziran 2024 16:03
Kazan Kazan Aliexpress Mağduriyet
Aşkın sonuçtan hiç memnun değil

Aşkın
30 Mart 2024 16:20
Aliexpress Online Alışverişte Yanıltıcı Vaatlerle Mağduriyet
Kıvanç sonuçtan hiç memnun değil

Kıvanç
19 Nisan 2024 10:16