Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Ali Osman Ulusoy Otobüs Firmasında Yaşadığım Mağduriyet

Ali Osman Ulusoy Otobüs Firmasında Yaşadığım Mağduriyet
31 Temmuz 2024 14:43

Ali Osman Ulusoy firmasından 3 kişilik bilet satın aldım. Aldığım saat 22.30 yolculuk toplam 15 saat sürüyor. Yanımda iki tane çocuk olduğu için firmanın orta kapısında kaptan dinlenme bölümünün üstünden (önümde koltuk olmadığı için) özellikle bu koltukları satın aldım. Sonrasında kontrol sağladığımda gideceğim gün koltukların kaydırıldığını gördüm ve firmayı aradım. Firma araç değişikliği olmadığını, benim oradan satın almadığımı söyledi. Israrla elimde resim olmasına rağmen hayır denildi. Anında bilet iadesi istediğimde başka bir saate ya da otobüse alacağımı söyledim. Tamam, hemen iade işlemlerinizi yapıyoruz dediler ve anında iptal edip 7/14 iş gününde iade edileceği söylendi. Benim İstanbul'da kalacak yerim yok, beni mağdur ediyorsunuz. Bu şekilde iptal etmeyin dediğim halde iptal ettiler ve başka bir yerden ödeme bulmak zorunda kaldığım için tekrar bileti satın almak zorunda kaldım. Ben hayatım boyunca bu kadar mağdur ve zor durumda bırakıldığımı hatırlamıyorum. Üstelik çocuklar küçük olduğu halde tam bilet parası ödedim. Bu konu bana ders olsun ki Ali Osman Ulusoy tamamen hayatımızdan çıkmıştır.

Yunus sonuçtan hiç memnun değil

21 Nisan 2025 19:13

20 Temmuz 2024 22:27
Ali Osman Ulusoy Eski Ve Pis Araçla Seyahat Ettirdi
Tolgahan sonuçtan hiç memnun değil

26 Ocak 2024 17:13

25 Kasım 2024 04:51