Engin sonuçtan hiç memnun değil

07 Ocak 2024 21:35

Balıkesir Albert Genau bayisi Yörükoğlu pen'e yaptırmış olduğumuz çift camların içi buhar yaparak küflenme ve leke yaptı firmayla defalarca görüşmemize rağmen hiçbir işlem yapılmadı. Firmadan talebim söz konu camların değiştirilmesini talep ediyorum.

15 Ocak 2024 09:39 (Şikayetten 7 gün sonra)
Engin
Engin
18 Haziran 2024 23:23

Lütfen başka bir bayinizi yönlendirip camlara inceleme yaptırabilirmisiniz.

Alaattin
Alaattin

Bende cam balkon yapmayı düşünüyorum. Bugün Albert Genau ve diğer isim yapmış firmaları gezdim. Hepsi doymuş müşteriyi ciddiye alan yok. Bana diyorlar bugün yaptın yaptın yarın farklı fiyat verilir. Tamam bugün ölçü almaya gel yogunum. Yarın gel ölçüyü al. Gelemem yarın pazar pazartesi gelirim. Pazartesi işim gereği 24 Saat nöbetteyim. Bir ölçü alma 1 haftayı bulacak. Sonra fiyat değiştimi bizim bir suçumuz yok. Derler. Bu düştüğümüz durumu acaba Avrupa daki insanlar yaşıyormu.

Kıvılcım

Albert Genau yaptırmayın derim, ben balkonuma yaptırdım 2016 da ve 2 yılda bir problem çıkardı. 2 defa 2 cam buğu yapıyor diye değişti, 1 kere kendi kendine çatladı diye değişti ve şu an 3 cam kullanılmaz halde, diğer 3 cam da buğu yaptı yağmur yağınca onların da içine su dolar kesin. Bu çift camların hepsinde aynı problem var ve bence işçilikle alakalı değil, çünkü aynı şikayetleri hep farklı şehirlerden farklı insanlar yapmış. Ben çok pişmanım, durumum müsait olsa komple söktürüp normal cam taktırırım

10 Mart 2024 17:22
Gökhan sonuçtan çok memnun

26 Mart 2024 12:07
"Albert Genau kurumsal bir firma olduğunu gösterdi ve şikayetimi hızlı bir şekilde ele alarak çözüme kavuşturdu. Kendilerine bu hassasiyetleri için teşekkür ederim."
Albert Genau Yörükoğlu Pen Kusurlu Cam Balkonumu Değiştirmiyor.
Birgül sonuçtan hiç memnun değil

Albert Genau Çift Camda Buhar Problemi

19 Ocak 2025 14:41