Alarko Carrier Kombi Servis Şikayet

Alarko marka kombimde E16 hatası mevcut. Servis ekipleri gelerek 'Kablo çıkmış' diyerek sorunu çözdüler, ancak bir hafta sonra aynı hata tekrarlandı. Yeniden servis çağırdım ve randevu oluşturdular; fakat randevuya rağmen kimse gelmedi. Mağdur durumdayım, kombim sürekli ses yapıyor ve servisten ilgi göremiyorum. Kombi almayı düşünenler bu markayı tercih ederken iki kez düşünmelidir.

28 Mart 2024 09:41 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz tüm konularda size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Alarko Carrier

1 Nisan 2024 12:05

Şikayetiniz ile ilgili ulaşamıyoruz. Yardımcı olabilmemiz için size ulaşabileceğimiz bir iletişim numarası bırakabilir misiniz

Aynı sorundan dolayı Gürültülü çalışma sonunda e16 hatası çıkıyor. Bende yaşıyorum. Geçen yıl oldu servis geldi fan kablosu ile oynadı bir süre sorun geçti. Bu sene yine aynı oldu. Servisi aradım bakım yapılması lazım dedi ve benden 1.500 TL talep etti. Kabul etmedim. Gelip bakmadan, arıza tespiti yapmadan farklı firmaların daha uyguna yaptığı bakımı fırsata çevirmesi yakışmadı. Alarko markasına zarar veriyor.

Alarko Kombi Servis Pişmanlığı

"Süreç normalden çok uzun oldu ama sonunda oldu yinede teşekkür ederim"

Alarko Kombi Servis Eksikliği

"Tek tek tüm müşteri hizmetleri personellerine teşekkür ler ederim"

Alarko Carrier Kombi E01 Hatası Ve Servis Sorunu

Alarko kombimiz iki sene önce takıldı. Geçen sene sürekli E01 hatası veriyordu; teknik servisi en az üç kez çağırdık ve ...

Tümünü Gör
Alarko Carrier Servisinin Yaptığı Montaj