Alanya Belediyesi Şikayet Hizmet Alamama

17 Temmuz 2023 09:35

Alanya Belediyesi Alanya Mahmutlar Barbaros Cadde'de yaşamaktayım. Klas restoran ve Klas More Hotel'de her akşam yüksek sesle müzik yayını yapılıyor. Kendi telefonumla ölçüm yaptığımda 90/95 desibel ses çıktısı alıyorum. Belediyeyi şikayet ettiğimde zabıta sadece uyarı veriyor. Ancak 5 dakika sonra aynı ses seviyesiyle devam ediliyor. Belediye 1 şikayetten sonra ilgilenmiyor, WhatsApp şikayet hattı var ama 2 şikayete bile bakılmıyor. Belediye halkın sağlığı için gereken cezayı uygulamadığı için ilgilenmiyor. Bu restoran ve otelde 187. Madde umursanmadığı için mağdurum. Defalarca şikayet etmeme rağmen hiçbir çözüm üretilmiyor. Ben kalp hastasıyım ve strese bağlı olarak tansiyonum yükseliyor. İlaçla müdahale ediyorum. İçişleri Bakanlığına, Turizm Bakanlığına, Çevre ve Şehircilik Bakanlığına, Antalya Büyükşehir Belediyesine ve Alanya Jandarmasına şikayet ettim. Herkes Alanya Belediyesi'nin ilgilenmesi gerektiğini söylüyor, ancak ilgisiz ve alakasızlar. Kanunlarının insanların sağlık ve huzurunu koruması gerekiyor, ama maalesef belediye görevini yapmıyor. Şikayetçiyim.

Can
Can
25 Şubat 15:14

Şikayete cevap bile yok Alanya belediye çalışanları yetkililer umursamıyor şikayeti aylar olmuş cevap yok Şikayet konusu klas restorant tam DİB gaz devam yüksek sesle müzik yapmaya

Bahar
Bahar

Kamu denetçiliğine muhakkak e devletten yazın, ben de yaşlıyım ve hasan hatipoğlu ile ilgili şikayetimi de okuyun, zabıta ile ilgili durumu anlatın madem hemşericilik yapıyorlar maaşlarını da hemşerileri ödesin; artık biz vermeyelim halk olarak. Biz paramızla mağdur oluyoruz.

Emine sonuçtan hiç memnun değil

29 Ağustos 2023 10:48

22 Mayıs 2024 21:08