Akyaka Teknik Arçelik Türk Kahvesi Makinesi Arızası

20 Mayıs 2023 19:10

Arçelik'ten Ocak ayında aldığım 3300 Türk kahvesi makinesi mayıs ayında arıza verdi kahve piştikten sonra cezveyi çıkarmak istediğimde cezve sıkışmış bir şekilde hazneden çıkmamaya başladı. Akyaka Teknik servis sözlü olarak bana kalibrasyon ayarı yaptık deyip servis fişine arıza kısmına ürün su almıyor diye not düşmüş benim ürün zaten su hazneli değil ürün normal diye de not düşülmüş. Urunu teslim alıp tekrar denediğimde cezve yine hazneye sıkışmakta. Baştan savma bir hizmet problem devam etmekte.

20 Mayıs 2023 19:32

Emel sonuçtan hiç memnun değil

21 Nisan 2024 17:24

10 Ağustos 2023 16:38
444 94 62 Kalıcı Çözüm Üretemiyor
444 94 62 Kalıcı Çözüm Üretemiyor

29 Ocak 2025 13:22

Usta Teknik Servis Arçelik Çamaşır Makinesi Servis Sorunu

13 Ağustos 2023 12:46
Recep sonuçtan hiç memnun değil

04 Mart 2025 14:02
Philips Kahve Makinesi Arızası Ve Yetersiz Servis Deneyimi