Ak Sigorta İle Yaşadığım Sorunlar Ve Bekleme Süresi

Ak Sigorta İle Yaşadığım Sorunlar Ve Bekleme Süresi
20 Ağustos 2024 17:27681

Ak Sigorta'nın hizmet kalitesi! 1 ayı geçkin süredir dosyayı sonuçlandıramadılar. Her aradığımda farklı bir bilgi iletiyorlar. Müşteri hizmetleri bir o kadar lakayıt. Dosya sorumlusunun uzun süredir yattığı aşikar. Rapor dosya yükleme ve takip konusunda yetersizler. Ben dosya yükleme ve süreç hızlandırma konusunda elimden geleni yaptım, ancak yönetici onayından geçmeyen ve haftalardır bekletilen bir durum içerisindeyiz. Gerçekten çalışılmayacak bir firma. Eğer bu firmayı seçerseniz büyük pişmanlık yaşarsınız.

21 Ağustos 2024 09:28 (Şikayetten 16 saat sonra)

Merhaba, İletmiş olduğunuz konu hassasiyetle değerlendirmeye alınmış, incelemelerin başlatılması amacı ile kaydedilmiştir. Size özel müşteri danışmanınız sizi en kısa sürede arayacaktır. Saygılarımızla, AKSİGORTA Hizmet Merkezi

5 Eylül 2024 10:45

Sn. SELİN Ü, Konu ilgili birimlerimiz tarafından değerlendirilmiş ve son durum tarafınıza 05/09/2024 tarihli telefon görüşmesiyle sözlü olarak bildirilmiştir. Saygılarımızla, AKSİGORTA Hizmet Merkezi

Selin
5 Eylül 2024 16:42

Konu ile ilgili buraya yazdıktan sonra beni aramaya başladınız 2 aydır neredeydiniz süreci ben yönettim benim yönettiğim süreci arayıp bana aktarmanız da ayrı bir komedi zaten hiçbir işe yaramadınız teşekkürler

Aksigorta'nın İlgisizliği Ve Geciken Değer Kaybı Dosyası

10 Nisan 2025 17:11820

"Dosya ile ilgilenen Zerrin hanımefendiye teşekkür ederim 2 gün içinde dosyayı sonuçlandırdılar."

Aksigorta'nın İlgisizliği Ve Geciken Değer Kaybı Dosyası

Şikayetçiyim Aksigorta Müşteri Hizmetleri

22 Mart 2024 12:58568

Aksigorta müşteri hizmetleri ve dosya sorumluları sadece boş konuşmaktan başka bir şey yapmıyorlar. Hepsinden şikayetçiy...

Aksigorta Değer Kaybı Talebi Veremiyoruz

9 Temmuz 2024 11:012.487

Avukat olarak müvekkilim adına önceden hasar kaybı talebi için mail yolu ile Ak Sigorta'ya başvuru yaptım. Mailim işleme...

Aksigorta Bilinçli Olarak Telefona Bakmıyor

2 Ocak 2024 18:452.016

"Şikayetten sonra arayan müşteri temsilcilerine ilgilerinden dolayı teşekkür ederim. Mobil uygulamaya online randevu sekmesi eklenerek iş daha basit hale getirilebilir."

Aksigorta Bilinçli Olarak Telefona Bakmıyor

Aksigorta Değer Kaybımı Karşılamıyor

31 Ağustos 2023 17:402.700

"Süreçle ilgili desteği için Sultan Hanım'a teşekkür ederim."

Aksigorta Kasko Sıkıntısı!

Aksigorta KaskoSıkıntısı!

Tuna
Aksigorta Hizmet Kalitesinin Zayıflığı

Aksigorta HizmetKalitesinin Zayıflığı

Erhan
Aksigorta Eşya Kaskosunda Hatalı Karar Mağduriyet Yarattı!

Aksigorta EşyaKaskosunda Hatalı Karar Mağduriyet Yarattı!

Murat

Öne ÇıkanKonular