Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Aksa Gaz Sivas/ Divriği Sayaç Delinmesi

13 Haziran 2024 21:08

Aksa Gaz Divriği ilçesinde oturuyorum. Geçen sene Nisan ayında taşındık, Mayıs ayına kadar her ay faturamız geldi. Sabit ödedik, 1 ay fatura gelmedi. O süreçte de biz evde yoktuk. Sivas'tan dönerken saatin söküldüğünü öğrendik. Arızalanmış sayaç bozuk olduğu için yenisiyle değiştirmişler. Yine de sorduk Aksa Gaz Divriği'ne, onlar da geçen sene bu ayda ne kadarlık bir tutar geldiyse o göz önüne alınarak bir fatura yazılır, başka bir sorun yok dediler. 3 gün önce kalktık, baktık ki saati mühürlemişler. Bizim hiçbir şekilde haberimiz olmadı. Bir de öğrendik ki ceza bedeli 5630 TL yazılmış. Önceki çıkan sayaç incelemeye gitmiş ve sayacın delindiğini, bu yüzden bu ceza bedelini yazdıklarını söylediler. Mecbur ödedik, mağdur olduk. Evde küçük çocuğum var, bir de 250 TL açma kapama bedeli yansıtıldı. Biz hiçbir şekilde saate müdahale etmedik. Bu durumu kabul etmiyoruz, elimizden geleni de yapacağız. Ev sahibi de hiçbir şekilde kabul etmedi. Suçumuz olmadığı halde haksız yere bu para bize ödetildi, kabul etmiyorum.

Haksız Doğalgaz Cezası Ve Mağduriyet

haksiz-dogalgaz-cezasi-ve-magduriyet-1.docx

Haksız Ceza Ve Hasarlı Sayaç Mağduriyeti

03 Mart 2025 17:30
Haksız Ceza Ve Hasarlı Sayaç Mağduriyeti
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Aksa Doğalgazdan Haksız Ceza Ve Mağduriyet

28 Mayıs 2025 16:20