AKM Mobilya AKM Mallarının Arkasında Durmayıp Boyuna Para İstiyor

29 Mayıs 2024 18:02

2023 Haziran ayında yatak odası takımı, koltuk takımı ve yemek takımı aldık. Daha üzerinden bir sene geçmeden yemek masasının koltuğu kırıldı ve ücret talep ettiler. Yaptırdık, hata bizde dediler. Tamam dedik. Üç ay önce yatak odasının ayaklı komodini birden bire kırıldı. Çocuğum orada olsa altında kalabilirdi. Durumu ilettik, fotoğrafları firmaya yolladık, kullanıcı hatası dediler ve yine para istediler. Komodin iki çekmeceli ve sadece şallarım var, ne gibi bir hata yapmış olabiliriz? Ürünlerinin arkasında durmuyorlar. Bu durumu nereye şikayet edilecekse edeceğim. Böyle müşteri memnuniyeti kazanamazlar ve zaten umurlarında da değil. Tüketici Mahkemesi'ne kadar gidecek bu konu, hakkımı mutlaka arayacağım. Dünya para veriyoruz, paramızla rezil oluyoruz. Komodini de yola koyup 'AKM mobilya malıdır' yazıp fotoğraf çekip her yerde yayınlayacağım. Onlar da rezil olacak.

Bayram
Bayram

Sn. Sarıkaya Lütfen bana masanın ayakları durduk yere nasıl kırıldı yatak odanızın komodini durduk yere nasıl kırıldı anlatır mısınız ya da ben size anlatayım temizlik yaparken her ikisini de halının üstünde sürüdünüz ve ayaklarını kırdınız doğru mu ürünü kullanmasını bilmiyorsanız önce onu öğrenin bence hiçbir ürün durduk yere zorlanmadan kırılmaz eşyaları aldığınız günden bugüne evinize 4 kere servis gönderdik son servise gelip bakan arkadaşlar ürünü temin ettiğimiz firmayla görüştüler 500 TL malzeme ücreti istediler biz firma olarak yine her hangibir ücret talep etmedik dünya paranız var ya belirttiğiniz gibi onu da biz verelim önemli değil ayaklarınız bize bugün itibari ile geldi mağazamızdan gelip alabilirsiniz

Murat sonuçtan hiç memnun değil

11 Aralık 2024 18:37

01 Eylül 2024 19:55