Can sonuçtan çok memnun

Teslimat Sorunları Ve Kalitesiz Ürünler: Hayal Kırıklığı Yaşatan Alışveriş Deneyimi

09 Kasım 2024 12:18
Can'ın Teşekkür Mesajı
“Kerem bey çözüm odaklı yaklaştığınız için teşekkür ederiz.”

09/08/2023 tarihinde verdiğim siparişler:

Aldığımız günden başlamak gerekirse teslim süresi zamanında yapılmadı. 05/09/2023 teslim tarihi sözleşmeye yazılmasına rağmen zamanında teslim edilmedi. Ayrıca Sonraki süreçte teslim edilirken başlayan sorunlar bu günlerin habercisiydi. Geldiği ilk gün Koltuk açma-kapama mekanizması arızalıydı. Onu değiştirmek için evde 3 saat uğraşılmasına rağmen düzeltilmedi. Günümüzde bu sorun hala devam etmektedir. Geldiğinde taşıma esnasına masanın köşesinde vuruk bir yer olduğunu tespit ettik ve bu süreçte onarım kalemi ile boya yapıldı. Masa şu an yamalı masa gibi oldu. Hala duruyor. Ayrıca ahşap masanın ayağı takarken kırıldı ve o gün gidip yenisi getireceklerini söyleyip koltuğu söküp salonun ortasında kullanılmaz halde bıraktılar. 3 gün bu halde kullanılmaz halde bekledi. Sonra geldiğinde mekanizma, ayak değiştirilerek teslim edildi fakat "bu kadarlık oldu? Yapacak bir şey yok! " diyerek çekip gidildi. Gerek iş yoğunluğu, gerek eşimin hamilelik sürecinde bu bizim için önem arz etmedi. Ancak koltuklar, sandalyeler, TV ünitesi ve masa her geçen gün kötüye gitti. Resimlerde mevcut hallerini paylaşacağım. Sünger kalitesi o kadar kötüydü ki her geçen gün içine çöküyor ayrıca kumaşta astar konulmadığı için esniyor, içleri gözüküyordu. Bebek doğduğunda misafirler geldiğinde habire koltuğa laf söylüyor. Her misafirde yerin dibine giriyorduk. Dikiş hataları mı dersiniz, kumaş hatası mı bilemiyorum. Fakat hakkımı arayıp mağazaya gittiğimde üstüne üstlük bir satışçının bunu size nasıl söylemediğini beyan ederek habire şube ziyaretlerinde beni ikna etme çabaları başladı. Oyalayarak ürünün değişimi için talepte bulundum üstüne para istendi. Ancak başlangıçta anlaştığım koltuk kalitesi olsun sünger kalitesi olsun, kumaş kalitesi olsun ithal diye satılarak en ucuzu kullanılarak yapılması bizi bu duruma sürükledi farkındayım. En kısa sürede ürünün değişmesi için çaba harcadım. Fakat üretim yeri taşınma bahanesiyle karşı karşıya kaldım. Amaçları garanti süresini geçirmek olabilir mi? Ya da satış sonrası hizmetleri yok mu? Gibi gibi onlarca kafamda dolaşan sorulara istinaden bu firmadan şikayetçiyim. Koltuktaki çöküntüler ile kırk defa yer değiştirerek bu yazıyı buradan paylaşıyorum.
Bu platformdan çözülmezse tüketici hakem heyetinden bilirkişi ataması talep edip ilgili makamlara başvuracağımı özenle beyan ederim.
Saygılarımla.

12 Kasım 2024 18:47

İletişim kurmadılar!

30 Ocak 2025 18:52

Kerem bey çözüm odaklı yaklaştığınız için teşekkür ederiz.

Gül
Gül
Şikayeti Çözüldü

Aynı sorunu biz de yaşıyoruz 5 ay bile kullanmadığım koltuklarım çöktü çok belli oluyor. Çözüm için yardımcı olmadılar mı acaba? Tüketici Hakları'na şikayet edeceğim eğer sorunu gidermiyorlarsa

Can

Gül hanım merhaba, Primo mobilya yetkilisi Kerem bey bizlere ulaştı. Sağ olsun tüm sıkıntılarımızı giderdi. Kendisiyle iletişime geçerseniz yardımcı olacaktır.

24 Şubat 2025 11:56

09 Mayıs 2024 11:10
İlayda sonuçtan hiç memnun değil

Atölye Furnitu - Spotçu Mimar İlgisizliği, İletişimsizliği, Boşvermişliği.

28 Ağustos 2024 14:48
Atölye Furnitu - Spotçu Mimar İlgisizliği, İletişimsizliği, Boşvermişliği.