Cengiz sonuçtan hiç memnun değil

Akglobalx Paramı Alamıyorum Cengiz Y.

Akglobalx Paramı Alamıyorum Cengiz Y.
12 Temmuz 2024 14:53

AK Global X'ten şikayetçiyim. Hesabım var ama çekmek istiyorum. Çekemiyorum, bana kredi çektirdiler. 14 günde paranı hesaba yatıracağız dediler. Şu anda çok zor durumda kaldım. Kredilerimi ödeyecek durumda değilim. Lütfen yardım edin. Hesap bilgilerim ellerinde.

Berkay
Berkay

Bende bu sistem üzerinden mağdur edildim savcılık üzerinden şikayette bulundum ancak dosyaya takipsizlik verildi. Şimdi ise dosyayı tekrar açmak için ek delile ihtiyacım var eğer hala mağduriyetiniz devam ediyor ise [email protected]'a mail atarak benimle iletişime geçin ve elinizde delil varsa lütfen paylaşın bende dosyayı yeniden açabileyim

Benzer Şikayeti Var

Bende aynı durumdayım ne yapmamız gerekiyor acaba var mı bir çözümü bende aynı sistem üzerinden para aldılar dolar hesabı var akglobalx de ama çekim yapamadım benden sigorta parası adı altında istediler ben yatirmaynca benimle irtibatı kestiler Skype den beni devre dışı bıraktılar

Aftab
Aftab

Bende aynı durumdayım ne yapmamız gerekiyor acaba var mı bir çözümü bende aynı sistem üzerinden para aldılar dolar hesabı var akglobalx de ama çekim yapamadım beni devre dışı bıraktılar

13 Mayıs 2024 00:52

Akglobalx Hesabından Para Çekme Sorunu Ve Ek Yatırım Talebi