Emircan sonuçtan hiç memnun değil

AJet (Anadolu Jet) Tazminat Tutarım Ödenmedi

AJet (Anadolu Jet) Tazminat Tutarım Ödenmedi
Emircan
01 Haziran 2024 15:07

Adana aktarma önce Sabiha Gökçen, sonra Erzurum uçuşum vardı. Bir köpek boxı yüzünden uçak 2 saat 30 dakika rötar yaptı ve köpek boxı standartlara uygun havaalanından alınmıştı. Kadın yolcu indirildi ve uçak pistten geri çevrilip tekrar bagajlar kontrol edilip 2 saat 30 dakika sonra uçuş gerçekleşti. Ertesi gün İstanbul uçuşumda fazla bilet satışından dolayı 100€ tazminat tutarı karşılığında biletim sonraki güne ertelendi. Sonra A Jet çalışanları gişede ödeme yapacaklarını söylediler ama gişede işlemlerin tamamlanmasını tam 3 saat bekledikten sonra kasada para olmadığını, 15 gün içinde A Jet müşteri hizmetlerinden alabileceğimi söylediler. 50 gün geçmesine rağmen herhangi bir ücret ödemesi yapılmadı. 5 saat üzeri rötarda yolcu hakkı olan yemek ve içecek hizmeti sunulmadı. Hâlâ ne bir geri dönüş ne de ilgilenme var. Ne A Jet müşteri hizmetlerine ne de çalışanlarına olan inancım kalmadı. Tam 1 günüm bu yüzden gitti. Bu kadar mağdur olmama rağmen hiç geri dönüş yapılmadı. Tazminat kağıdım elimde olmasına rağmen hiçbir sonuç alamıyorum. Bu ilgisizlik ve üstün körü geçiştirmeler için teşekkürler A Jet.

Eren
29 Haziran 2024 15:29
Havva sonuçtan hiç memnun değil

Havva
24 Temmuz 2025 20:22
ajet-ucusunda-yedek-liste-magduriyeti-ve-maddi-kayiplar-zinciri-1.jpg

Gülbahar
12 Eylül 2023 14:05
Salih sonuçtan hiç memnun değil

Salih
10 Nisan 2025 23:01
Papatya sonuçtan hiç memnun değil

Papatya
26 Ekim 2024 04:19