Pınar sonuçtan hiç memnun değil

AJet (Anadolu Jet) Ankara-Çanakkale Uçuşu 5 Saat 45 Dakika Gecikme Tazminat Talebi

24 Haziran 2024 10:21

15 Haziran 2024 tarihinde 21:30 saatli uçuş önce 4saat 15 dakikalık bir gecikme olduğunu binişe çok az bir zaman kala ekrana verdi. Ne öncesi ne de sonrasında bununla ilgili herhangi bir bilgilendirme maalesef gelmedi. Sonrasında da herhangi bir muhatap da bulamadığımız gibi 1:45'te gösterilen uçuş 2:25 olacak dendi ve bir süre sonra SMS geldi. 5 dakikaya alıyoruz diyen Yer Hizmetleri görevlisi daha bunu söyledikten 5 dakika sonra ekranda 5 saat 45 dakika gecikme olarak gösterdi ve uçağa biniş 3:15 oldu ki uçak içinde de epey bir bekledik. Bekleme sırasında görevliler tarafından tazminat hakkımızın olduğu konusunda bilgilendirildik ve bununla ilgili açıklama metni dağıtıldı. Tazminat hakkımı kullanmak istiyorum ve talep ediyorum. Ancak hiçbir yerden tazminat başvurusu yapamıyorum. Bu konuda dönüşlerinizi rica eder, tazminatımın tarafıma ödenmesini talep ederim.

Selin
Selin

Merhaba ben de aynı uçaktaydım. Herhangi bir geri dönüş alabildiniz mi? Geri bildirimde bulunmama rağmen 20 gündür bana dönüş yapmadılar

Pınar

Merhaba. Hiçbir geri dönüş alamadım maalesef.

Melek sonuçtan hiç memnun değil

Melek
17 Haziran 2024 06:55