Begüm sonuçtan hiç memnun değil

22 Ekim 2024 08:53

Kombi kurulumu yapılalı 1,5 yıl kadar oldu ama sorun en başından beri var. 1.0 üzerinde seyretmesi gereken basınç (bar) sürekli kendiliğinden 0.5, 0.6 olarak düşüyor. Servis geliyor düzeltiyor, 1-2 gün içinde yine 0.5, 0.6 olarak düşüyor. Bu sorun sebebiyle petekler kesinlikle ısınmıyor ve suda her daim sıcak-soğuk dalgalanması yaşanıyor. En sonunda servise değişim istediğimi belirttim, onlar da çağrı merkezi ile görüşmemi istediler. Herkes başka departmana aktarıyor, herkes şikayetimi dinliyor, arkadaşlarımız sizi arayacak diyerek geçiştiriyor. Hala net bir cevap, kesin bir dönüş yapılmadı. Belli ki üründe sorun var, garanti kapsamında olan ürün için aynı sorun sebebiyle daha kaç kere servis çağırmalıyım. Yaşadığım mağduriyetten hiç bahsetmiyorum bile!

06 Kasım 2024 10:16

Garantisi dahilinde olan Airfel marka kombi 1,5 yıldır sayısız defa sebepsiz bar düşmesi ile çalışmaz hale geliyor. Ama şirket asla ürününün arkasında değil, yasal hakkım olan değişim hakkımı kullanmama izin vermiyorlar! Muhatap dahi bulamıyorsunuz, sürekli sizi oyalıyorlar. Airfel marka üstüne para verse dahi bir daha asla almam ve kullanmam... Sadece mağduriyet garanti eden bir firma!

Ek
22 Ekim 2024 08:54 (Şikayetten 1 dakika sonra)

24 Ekim 2024 08:00

Sistemden gelen otomatik yanıt dışında hiçbir dönüş almadım. Hiç kimse ilgilenmiyor konu ile. Marka ürününün arkasında durmuyor...

25 Ekim 2024 10:28
Kombi Basınç Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği

Dairemi içerisinde Airfel marka kombi takılı olarak satın aldım. Kombi ilk çalıştırılması yapılalı daha 1,5 yıl oldu ama sürekli basınç (bar) düşmesi ve su dalgalanması sorunu yüzünden servis çağırmak zorunda kalıyorum. Servis de artık yapılacak bir şey olmadığını söyledi. Sizi defalarca aradım ama dönüş yapmıyorsunuz! Tüketici Hakları'na başvuracağım artık, ürünüm garanti altında ama ben ne hizmet, ne servis alamıyorum. Bu ayıplı ürünün değişmesini istiyorum. Petekler ısınmıyor, doğru düzgün sıcak su akmıyor. Hem ayıplı ürün satıyorsunuz hem de ürününüzün arkasında durmuyorsunuz... Şikayetleri dikkate almıyorsunuz!

Cengiz sonuçtan hiç memnun değil

Airfel Kombi Sorunu: Titreşim Ve Patlama Çözülmüyor!

Cengiz
12 Nisan 2025 17:41
Rukiye sonuçtan hiç memnun değil

Airfel Kombi Sürekli Arızalanıyor, Mağduriyetimiz Giderilmiyor

airfel-kombi-surekli-arizalaniyor-magduriyetimiz-giderilmiyor-2.jpg
Bülent sonuçtan çok memnun

Bülent
10 Ekim 2024 11:13
"Dört yıl önce aldığım kombi ilk aldığım dönemde defalarca sıcak su dalgalanması arızası yapıyordu iki yıl düzenli kullandım ve bu yıl tekrar aynı arızayı yapmaya başladı servis gelip onarmayı denedi fakat tekrar aynı arızayı yapınca değişim istedim ve kısa sürede değişim onaylandı teşekkür ederim."

Oğuzhan
23 Aralık 2023 19:50