Sami sonuçtan hiç memnun değil

08 Ocak 2024 20:11

Kayseri Alemdar Airfel kombi servisinin bir an önce yetkili servisliğinin alınmasını talep ediyorum. Allah'a havale ediyorum inşallah... Sıkıntımı anlatıyorum, lütfen dikkat buyurun; kombimiz sürekli AF arızası veriyordu, aradım geldiler, 'Kombinizin patlamadığına şükredin' deyip gittiler. Sonra bir daha aradık, CL arızası verdi. Geldiler, hiçbir şey yapmadan 400 lira para alıp gittiler. Yoğuşmanın fişlerini çıkarttılar. Şimdi kombi ateşleme yaparken patlayacak gibi ateşleme yapıyor, ön kapağı davul gibi sallanıyor, ateşleme yaptığında. Evim sigortalı, 'Rapor tutun, ne gerekiyorsa yaptıralım' diyoruz, tutmuyorlar. Eğer benim evimde bu kombi patlarsa ki Allah korusun, sonuç ona doğru gidiyor, eğer öyle bir şey olursa, kim hesabını verecek bunun? Allah rızası için Airfel'in Genel Müdürlüğü bu adamlardan alsın yetkiyi, yeter artık. Başka servis yok mu, muhtaç ediyorlar. Kendilerine kimi muhatap alacağız? Bilmiyoruz, lütfen ilgilenin, rica ediyorum, teşekkürler.

09 Ocak 2024 08:42 (Şikayetten 12 saat sonra)

Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

15 Şubat 2024 13:31
Airfel Garanti Mağduriyet Hk.
Asef sonuçtan hiç memnun değil

30 Ocak 2024 20:56
Oktay sonuçtan hiç memnun değil

Daikin Yetkili Servis Arızalı Olmayan Parçayı Değiştirmek İstedi

Oktay
14 Şubat 2024 23:34
Daikin Yetkili Servis Arızalı Olmayan Parçayı Değiştirmek İstedi
Arif sonuçtan hiç memnun değil

Airfel Kurumsal Olmayan Servis Ve Yan Sanayi Parçalarla Mağduriyet

02 Nisan 2025 15:36
Airfel Kurumsal Olmayan Servis Ve Yan Sanayi Parçalarla Mağduriyet
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Volkan
21 Ekim 2024 19:43