21 Ekim 2024 19:432.348

Airfel marka kombim sürekli af hatası vermektedir. Daha önce de bu arıza sebebiyle servisi çağırmıştım bu 2 oldu. Önceki geldiklerinde arızalı bir parça olmadığını, sorunun yıllık bakımla çözüleceğini ifade ettiler. Yıllık bakımdan da 1000₺ para aldılar. Hepsinin evrakları mevcut. Bakım olduğu için ev sahibim bunu kiracı olarak benim ödemem gerektiğini söyledi. Haklı veya değil ödedim. Peki üzerinden 5 ay geçtikten sonra ne oldu da yine bakım gerektirdi? Ki yazım 3 ay evde yoktum. Kullanılmadı kombi. Şimdi yetkili servise kayıt açtım. Şayet geldiklerinde para talebinde bulunurlarsa üşenmeyip Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet edeceğim. Verdikleri kusurlu/ayıplı maldan kâr gütmeyi planladıkları fikrine kapılıyorum. Bakalım şikayet olumlu sonuçlanacak mı? Şikayetvar'da bu markayla ilgili tek şikayet bu değil son da bu olmayacak gibi.

6 Kasım 2024 19:09

Airfel digifel Condense marka kombinin bitmek tükenmek bilmeyen şikayetleri. Almayı düşünenler bir kez daha düşünsün derim. Sürekli verdiği af hatası sebebiyle kaç kez duşta kaldığımızı bilmiyorum. Kış geldi havalar soğudu. Eşim kombi duştayken arıza verince soğuk aldı ve bu yüzden acillik oldu. Daha önce de kayıt oluşturdum. Önceki şikayetlerime ve yorumlarıma bakabilirsiniz. Bugünden sonra tek talebim bu kombiyi alıp söküp götürmeleri başka da bir şey istemiyorum. Parası neyse verip başka marka alacağım. Böyle marka da olmaz yetkili servis de olmaz müşteri hizmetleri de olmaz. Hizmet yok ortada. Geçtiğimiz cuma kayıt oluşturmuşum Çarşamba olmuş hala dönen olmamış. Arıyorum müşteri hizmetlerini sürekli "yetkili departmana ilettik. Dönüş bekleyiniz" papağan sanki sürekli aynı şeyi tekrarlamaktan başka bir şey bilmiyorlar. Yetti artık. Son çare tüketici hakem heyetiydi ona da başvuruyorum. Bu saatten sonra artık orayla çözsünler problemlerini. Bu şikayetten sonra yarın sabah arar artık sözde en yetkilisi kimse.

22 Ekim 2024 08:17 (Şikayetten 12 saat sonra)

Volkan
1 Kasım 2024 20:01
Eki aç

01.11.2024 arıza giderildikten 1 hafta sonra yine aynı hata. Artık denecek söz yok. Bu ürünü ya iade alın ya da değiştirin.

Bahadır
Şikayeti Çözüldü
12 Ocak 2025 19:34

Bende de aynı sorun var ne yaptınız çözebildiniz mi sorunu sanırım bu kronik bir sorun

Airfel Kombi İle Kış Ortasında Mağduriyet

18 Kasım 2024 11:491.444

Airfel kombi tam bir pişmanlıktır. Yaklaşık iki buçuk, üç yıl önce sıfır aldığım kombi eşanjör arızası yaptı. Genel merk...

Airfel Garanti Kapsamında İken Arıza İçin Ücret Talep Edilmesi

14 Aralık 2023 20:264.182

Merhabalar, İzmir'in Bornova ilçesinden yazıyorum. Airfel Digifel Premix markalı kombim, 5 yıl garantili olmasına rağmen...

Tümünü Gör

Yusuf
Airfel Klimanın İade Alınması Ya Da Başka Bir Seri İle Değiştirilmesi

Airfel Klimanınİade Alınması Ya Da Başka Bir Seri İle Değiştirilmesi

Ayşegül
Airfel Kombi Sürekli Arıza Veriyor, Basınç 2 Günde Düşüyor Borularda Sızmalar!

Airfel KombiSürekli Arıza Veriyor, Basınç 2 Günde Düşüyor Borularda Sızmalar!

Sürekli Bozulan Airfel Kombi 1167 Sorunumuzu Kimse Çözmüyor!

Sürekli BozulanAirfel Kombi 1167 Sorunumuzu Kimse Çözmüyor!

Ali