Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Airfel Mobil Klima Gürültüsü

Airfel Mobil Klima Gürültüsü
Ayşegül
25 Ağustos 2023 23:52

Teknosa.com üzerinden aldığım mobil klimamı iade etmek istiyorum. Klima geldi. Sadece birkaç saat deneme ile çok aşırı derecede gürültülü çalıştığı için iade etmek istedim. Satıcı kabul etmemiş, Teknosa yardımcı oluyor gibi görünse de çok ilgisiz kaldı, sadece beni oyaladı. UPS Türkiye iade kodum olmasına rağmen klima taşımadıklarını söylediler. Teknosa puanım sıfır.

25 Ağustos 2023 23:48

Airfel marka mobil klima aldım Teknosa üzerinden elimize ulaştıktan sadece birkaç saat sonra iade etmeye karar verdik ama süreç sıkıntılı oldu firma iade almıyor Teknosa yardımcı olmadı UPS Türkiye iade kodum olmasına rağmen klima taşımadıklarını söylediler Teknosa puanım sıfır

Ek
28 Ağustos 2023 08:23 (Şikayetten 2 gün sonra)

Gülşen
Gülşen

Aynı üründen bizde maalesef temmuz ayında aldık o kadar memnun değiliz ki anlatamam ses deseniz aynı içerisini gram soğutmuyor firma ve aldığımız yer o kadar ilgisiz kesinlikle sıfırlar 30 bin lira para almasını bilmeyi bildiler her yere yazıyorum CİMER, Tüketici Hakları kurumuna elimden gelenin fazlası yapacağım bu havalarda bu kadar mağduriyet yaşadık

Behiç sonuçtan hiç memnun değil

Behiç
22 Temmuz 2023 13:15