Emirhan sonuçtan hiç memnun değil

Emirhan
21 Aralık 2023 16:05

Kısa süre önce Trendyol üzerinden aldığım iki adet Airfel marka klimanın montajı için üzerinde bulunan çağrı merkezi numarasını arayarak montaj için kayıt oluşturdum. Sarıyer ilçesinde oturduğum için bana hizmet verecek olan yetkili bayi Aras Klima Daikin Airfel Sarıyer yetkili servisi satış bayisi olduğunu söyledi. Tüm aksilikler bundan sonra başladı. Aras Klima tarafıma montaj için hiçbir bildirimde bulunmadı. Ben montaj hakkında bilgi almak için Aras Klima'yı aradım, telefonuma cevap veren hanımefendi bana klimayı kendilerinden almadığım için öncelikle kendilerinden alan müşterilere hizmet vermek durumunda olduklarını saçma bir açıklama ile belirtti.

Bunun üzerine tekrar çağrı merkezini arayarak yaşadığım olayı anlattım ve sürecin hızlanmasını talep ettim. Ne yazık ki, Aras Klima Daikin -Airfel Sarıyer bayisi montaj için evime geldi (bir cihazı kendim için, diğer cihazı babam için almıştım). Zorlu bir sürecin ardından klimamızın montajı zorda olsa gerçekleştirildi. Yaklaşık birkaç ay klimayı kullandıktan sonra, klimanın sıcak kademesine getirdiğimizde her iki üründen de zırıltılı bir ses geldiğini fark ederek Daikin -Airfel çağrı merkezini arayarak servis kaydı oluşturduk. Ancak, evimize gelmedikleri halde gelmiş gibi davranarak alay edercesine Aras Klima'dan yanıtlar aldık. Bunları çağrı merkezini aradığımızda öğrendik. Tekrar çağrı merkezini arayarak servis kaydı oluşturduk ve bize farklı bir ilçeden servis ataması yapıldı.

Bize gelecek olan servis, Mend Grup İklimlendirme İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Daikin -Airfel yetkili servisiydi. Servis kaydını oluşturduğumuz andan itibaren sorunu üstlenerek bizi şaşırttılar. Servisteki arkadaşlar evimize geldiğinde gördükleri manzaraya şaşırdılar. Ürünü montaj yapan Aras Klima Sarıyer servisi, klimanın vibrasyonunu kesecek olan takozları klimaya monte etmeyerek hatalı montaj yapmıştı. Şaşırtıcı olan nokta, iki tane aldığım, farklı yerlere kurulumunu yaptırdığım ve Aras Klima servisinin farklı çalışanlarının evimize gelerek iki cihazımızda da hatalı montaj yapmalarıydı.

21 Aralık 2023 16:23 (Şikayetten 18 dakika sonra)

Ayse sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2023 23:23

Ünal
22 Kasım 2023 10:56
Tc İsmail sonuçtan memnun

Tc İsmail
20 Temmuz 2023 13:45
"Uzun ve sıkıntılı uğraşlarımın sonunda bayağı geçte olsa 19. Günde sorunum çözümlendiği için özellikle en aradığım müşteri temsilcisine, montaja gelen güler yüzlü servis elemanlarına çok teşekkür ediyorum. Markayada teşekkür ederken, benim gibi klima montaj sorunu yaşayan çok kişinin olduğunu hatırlatmak isterim."

Mervenur
02 Eylül 2023 13:11
Sezgin sonuçtan hiç memnun değil

Sezgin
02 Ağustos 2025 19:43