Gökhan
23 Mart 2024 22:03

2023 yılı Kasım ayından itibaren Airfel kombi Digital Condense modeli (Ürün kodu: A2CSC024BATR) kış ayının gelmesiyle arıza vermeye başladı. Garantisi 01.02.2026 yılına kadar devam etmektedir. Kombi müşteri hizmetleri, Mersin'deki A** K** isimli servisi yönlendirdi. İçerisindeki ana kart, ısı sensörü ve üç yollu vana değiştirildi. Ancak cihaz tekrar bozuldu. Daha sonra aynı yetkili servisi tekrar aradım ve servis, üç yollu vana milinin temizliğini yapıp ayrıldı. Cihaz yine LP ve arada HP uyarısı vermeye devam etti. Yetkili servis tekrar gelerek gaz valfi ayarını yaptı ve ayrıldı. Cihaz daha sonra yine uyarı verdi ve aynı servis genleşme tankını değiştirdi. Maalesef memnun değilim, kış ayını soğukta geçirdim. Kış ayı geçtikten sonra cihazın petek kısmını kapattım ve sadece sıcak su kısmı çalışır durumda bıraktım. Bugün ise cihaz su sızdırmaya başladı. Cihazın değişimini talep ediyorum. Aksi takdirde yaşadığım mağduriyet için Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Bilginize sunarım.

25 Mart 2024 08:19 (Şikayetten 1 gün sonra)

25 Ekim 2024 13:37

Hasan
15 Kasım 2024 14:27
Garanti Kapsamında Çözülmeyen Kombi Arızası
Şeref sonuçtan hiç memnun değil

Sürekli Arıza Yapan Kombinin Değişimini Talep Ediyorum

Şeref