Mehmet sonuçtan çok memnun

07 Haziran 2024 10:39
Mehmet'in Teşekkür Mesajı
“Genel merkezdeki beyefendiye teşekkür ederim. Ücret iadesi tam yapıldı”

Airfel Duo kombi banyo sırasında ısıtmayı bırakıp soğutmaya almasıyla ilgili sorun yaşıyordum. Garantisi bittiği için dışarıdan servis çağırdım bana prosestat değişmesi gerektiği söylendi. Bende Airfel servisini arayıp sorunu dile getirdim ve ilgili parça arser isimli yetkili servis tarafından değiştirildi. Dışarıdan çağırdığım servis 1000TL fiyat verirken ben yetkili servis değişsin sorun yaşadığımızda garantili ve yetkili kişilerce iletişim kuralım diye 2000 TL hesaplarına havale ile ödememi yaptım. Sökülen parça ile takılan parçada farklılık gördüm ama yetkili servis olduğu için ses etmedim. 1-2 hafta sonra yine aynı problem ile karşılaştım tekrar servisi çağırdım bu seferde farklı bir parçadan arıza olabileceğini söyledi parça değişimi için 5000TL + servis ücreti talep etti. Kendisini teşekkür edip gönderdim. Özel kombi servisinde çalışan arkadaşıma arızayı ve değişen parçayı anlattım. Parçayı inceledi ve takılan parçanın orijinal olmadığını, kombi ile uyumsuz bir parça olduğunu ve takılan parçanın sıfır ürün olmadığını söyleyip parçayı bana gösterdi etrafı paslı ve tozla kaplı olduğu gördüm. Parçayı değiştiren güya yetkili servis olan servise ulaşıp sorunu çözmelerini istedim. Sürekli oyalanıyorum parçayı değiştirmelerini istiyorum. Özel servisin 1000 TL'ye değiştireceği parçayı iki katı fiyatına Yetkili serviste değiştim pişman oldum. 1 aydır sorun çözülmedi. 1 aydır sıcak su kullanamıyorum. Sorun çözülmesini rica ediyorum.

07 Haziran 2024 10:46 (Şikayetten 7 dakika sonra)

07 Haziran 2024 12:01
Airfel Isıtma Problemi Ve Orijinal Parça Takılmaması

Yetkili servis geldi aynı parçanın yenisini taktı. Sorun şu ki önceki taktığı parça 65/50pa değerinde şimdi değiştirdiği parça 170/14pa değerinde. Kendilerine durumu belirtince sizinle mi uğraşacağım dedi ve parçaları söktü verdiğim 2000 TL ücretin iadesini istedim. Ücret iadesinin tam istiyorum. 65pa söküp 170pa takıp kombinin arıza vermesini sağlayıp fan takma peşinde koşuyor. Önceki taktığı ve şimdi takıp olmuyor dediği parçanın resmi ektedir. Ücretimin tam iadesini istiyorum.

10 Haziran 2024 21:23

Genel merkezdeki beyefendiye teşekkür ederim. Ücret iadesi tam yapıldı

Ali
Ali

Çağrı merkezinden mı iletişime geçtin kardeşim yoksa farklı numaradan mı

Çağrı merkeziyle görüştüm servisi aramadım onlar servisi gönderdi

Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Airfel Kombi Sorunları Ve Yetersiz Servis Hizmeti

16 Mart 2025 12:04

Aydemir
29 Eylül 2023 14:02
Şeyma sonuçtan memnun

Şeyma
07 Şubat 2025 16:14
"Genel Merkezden Yusuf bey yardımcı oldu parça değişimi yapıldı teşekkür ediyorum"
Sürekli Arızalanan Kombi Ve Yetersiz Servis Hizmeti
Sürekli Arızalanan Kombi Ve Yetersiz Servis Hizmeti