Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Air Cairo İlgisizliği!

15 Aralık 2023 15:56

Tur şirketi Sharm El Sheigh tatilim için şirketinizi seçti. 22 Eylül 2023 tarihinde sabah Şarm El Şeyh'ten Kahire'ye, akşam ise Kahire'den Şarm El Şeyh'e uçtuk. Her iki uçuşta da uçak çok soğuktu. Bizler dahil pek çok kişi bu durumu Kabin Amirine ve görevlilerinize iletti. Ancak her iki uçuşta da kimse dikkat etmedi. Hatta agresif cevaplar bile verdiler. Müşterileri olduğumuzu ve rahatsız olduğumuzu anlattık. Akşam dönüşte Şarm El-Şeyh'teki hastane ve eczaneye giderek tedavi olduk.
23 Eylül 2023 günü akşam 2,5 saatlik gecikmeyle saat 18:00'de İstanbul'a uçtuk.
Bu uçuşta da aynı sorun yaşandı. Arka tarafta hava daha soğuk olduğu için 15-20 kişi öne gelip ayakta yolculuk yaptı. Uçakta çocuklar da vardı ve onlar da bizim gibi hastalandılar. Ve şu anda İstanbul'da hastanede yatıyoruz. Doktorumuz ciddi bir soğuk algınlığı geçirdiğimizi ve hastalandığımızı söyledi. Bir sürü ilaç verdi ve serum taktı.
Öncelikle kabin ekibiniz oldukça ilgisiz, agresif ve asık suratlı, yardım etmemeye çalışan insanlar.
İkinci olarak uçağınızın klima sisteminin kontrol edilmesi gerekmektedir.
Biz iki kişi Mısır'a tatil için geldik ve uçuşlarımız sırasında hasta olduğumuz için bazı yerleri gezemedik. Ve bu durumun telafi edilmesini istiyorum. Sebep olduğunuz mağduriyetin giderilmesi için gerekli aksiyonların alınmasını bekliyorum.
İki kişi olarak bademciklerimizin şiştiğini, ciğerlerimizin üşüdüğünü, ağır grip olduğumuzu öğrendik. Sebebinin şiddetli soğuğa maruz kalmak olduğunu öğrendik.
Müşteri memnuniyeti açısından personelinizin gerekli eğitimleri alması ve ciddi şekilde uyarılması gerekmektedir.
Bir uçuşunuzdan dolayı hasta olduğumuz için gidemediğimiz yerlere ücretsiz uçuş ve konaklama ayarlamanızı rica ediyorum.
İşinin tadını çıkar.

Tatil Sepeti Mısır Sharm El Sheikh Çok Kotu Bir Tur Deneyimi

19 Nisan 2024 16:45

Ayşegül
04 Temmuz 2024 13:59
Malı Tur Ve Air Cairo Pişmanlıktır
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

29 Haziran 2024 21:08
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Air Cairo Gruppal Tam Bir Hayal Kırıklığı

16 Temmuz 2024 06:07