Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Suçluyu Koruyucu Rapor Düzenleme

25 Aralık 2023 09:21

Sayın yetkili, ben eski eşimden 2018 yılında boşanmış, mahkeme kararı ile reşit olmayan 2009 doğumlu kızım, boşandığım eşin yanında olduğundan anne hakkımda 'çocukla kişisel ilişkisi kaldırılsın' davası açmıştır. Mahkeme, sosyal hizmetler uzmanı görevlendirmiştir. Ancak sosyal hizmetler uzmanı g*****, eski eşimin akıl hastalığı olduğunu ve eski eşimin reşit olmayan 14 yaşındaki kızımı Samsun'dan Ankara'ya tek başına gönderdiğini, ihmal ettiğini ispat etmeme rağmen ve boşandığım eşimin nikahsız yaşadığı kişinin kötü alışkanlıkları olan alkol ve uyuşturucu kullandığını sosyal hizmetler uzmanına söylememe rağmen, eski eşimi savunur gibi bir rapor hazırlamıştır.
Dosya numarası 2023/24'te 27/02/2023 tarihinde görülecek mahkemede ve eski eşimin kızımla kişisel ilişkisi kaldırılsın davasında onay verecek rapor hazırlanmıştır.
Şimdi size soruyorum: benim eski eşimin akıl sağlığı yerinde değil ve kötü alışkanlıkları olan bir adamla kızım aynı evde yaşıyor. Benim kızımın başına bir şey gelmesi durumunda sorumlusu kim olacak? Ben Samsun adliyesi'nde görevli sosyal hizmetler uzmanı g****'dan, reşit olmayan çocuğu tehlikeye atacak rapor hazırladığı için şikayetçiyim. Konuyla ilgili bilgi verirseniz memnun olurum.

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Sosyal Yardımım Kesildi

16 Temmuz 2023 16:49

22 Temmuz 2023 01:19

14 Mayıs 2024 13:45

09 Ağustos 2024 14:28
Azize sonuçtan hiç memnun değil

27 Haziran 2024 12:18

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Kategorileri