Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü İzmir Çeşme Ağaçkakan Anaokulu

27 Şubat 2024 22:12

İzm

Kızımız 1 yıldır bu okula gidiyordu. Son 2 aydır korkuyorum. Beni korur musunuz şeklinde söylemlerde bulunuyordu. Okula da gitmek istememeye başladı. Çocuktur dedik. Biraz daha gözlemledik. En son kolunu öğretmenim sıktığını ve ağladığını söyledi. Gece kalkıp kalkıp ağlayarak anlattı. Öğretmeniyle görüşmek istediğimizde hemen ertesi gün okulun yöneticisi aracı ben de görüşmek isterim dedi ( tamamen suçlu psikolojisi) biz de kızımızın sınıfından ayrılan çocuk velileri ile birebir görüşmeler yaptık. Durum aynıydı. (sert davranış, itip kakma bizim bildiklerimiz) kızımızı okuldan aldık. Bu durumu telefonla bildirdiğimizde tamamen öğretmenin sert tutumu nedeniyle olduğunu söylediğimizde yöneticinin hiçbir açıklaması olmadı, umursamamayı tercih etti. Çocuğunuz küçük olduğu için ifade edemeyebilir, bizim kızımız güzel her şeyi anlatabildiği için şanslıydık. Kapalı kapılar ardında ne olduğunu, nasıl davrandıklarını bilemiyorsunuz. Lütfen çocuğunuza güvenin, takip edin. İlla çocuğunuzun başına bir şey gelmesi gerekmiyor. Okul tercih ederken dikkatli. Olun

16 Temmuz 2023 16:49

14 Kasım 2023 13:51