Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü İzmir Çeşme Ağaçkakan Anaokulu

Neslihan
27 Şubat 2024 22:129.068

İzm

Kızımız 1 yıldır bu okula gidiyordu. Son 2 aydır korkuyorum. Beni korur musunuz şeklinde söylemlerde bulunuyordu. Okula da gitmek istememeye başladı. Çocuktur dedik. Biraz daha gözlemledik. En son kolunu öğretmenim sıktığını ve ağladığını söyledi. Gece kalkıp kalkıp ağlayarak anlattı. Öğretmeniyle görüşmek istediğimizde hemen ertesi gün okulun yöneticisi aracı ben de görüşmek isterim dedi ( tamamen suçlu psikolojisi) biz de kızımızın sınıfından ayrılan çocuk velileri ile birebir görüşmeler yaptık. Durum aynıydı. (sert davranış, itip kakma bizim bildiklerimiz) kızımızı okuldan aldık. Bu durumu telefonla bildirdiğimizde tamamen öğretmenin sert tutumu nedeniyle olduğunu söylediğimizde yöneticinin hiçbir açıklaması olmadı, umursamamayı tercih etti. Çocuğunuz küçük olduğu için ifade edemeyebilir, bizim kızımız güzel her şeyi anlatabildiği için şanslıydık. Kapalı kapılar ardında ne olduğunu, nasıl davrandıklarını bilemiyorsunuz. Lütfen çocuğunuza güvenin, takip edin. İlla çocuğunuzun başına bir şey gelmesi gerekmiyor. Okul tercih ederken dikkatli. Olun

Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Kızımı Sosyal Yardım Kuruluşundan Çıkarılmasını İstiyorum

Mutlu
16 Temmuz 2023 16:491.035

N** u**, ben annesiyim. Kızım sosyal hizmetler tarafından alındı. Kızımın babasına iftira attığı iddiasıyla uzaklaştırma...

Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü Psikolojik Ve Temaslı Şiddet

Hanife
14 Kasım 2023 13:5113.721

Çocuklarım Eyüp çekom çocuk yuvasında kalıyorlar ve çocuklarım bu olayı bana anlattıklarından beri anne bizi sakın d****...

1 Destek

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü Gereğini Arz Ederim

Hüseyin
5 Mart 2024 11:3910.482

Eski eşimden 8 yıldır ayrıyım. 3 yaşından beri kızıma ben bakıyorum, 7 senedir. İki sene önce tekrar evlendim. Kızım, ba...

2 Yorum

Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Evlilik Kredisi Eğitim Video Hatası

Aile Ve SosyalHizmetler Bakanlığı Evlilik Kredisi Eğitim Video Hatası

Caner
Aile Sosyal Hizmetler Bakanlığı Doğum Parası Başvurusu Onay Kısmında Sorun Oluyor

Aile SosyalHizmetler Bakanlığı Doğum Parası Başvurusu Onay Kısmında Sorun Oluyor

Gülsüm
Düzce Sosyal Yardımlaşma Başvurumu Kabul Etmedi!

Düzce SosyalYardımlaşma Başvurumu Kabul Etmedi!

Ece

Öne ÇıkanKonular