Ceyda sonuçtan hiç memnun değil

Aile Hastanesi Dermatoloji Botoks Yüzünden Göz Kapağı Düşmesi

10 Mayıs 2024 14:51

Aile hastanesinde dermatoloji bölümünde 26 nisanda botoks yaptırdım. 4000 TL ödedim. İşlemden yaklaşık bir hafta sonra göz kapaklarımda düşmesi görmemde sıkıntı oluşması artı kırışıklıkların geçmemesi nedeniyle 12 gün sonra kontrole gittim. Dr. İkinci bir botox uyguladı ve düzeleceğini söyledi. Bir de damla verdi. 450 TL de buna ödedim. Durumumda hiçbir düzelme yok. Yaklaşık 15 senedir botox yaptırırım. İlk kez böyle bir şeyle karşılaştım. Çok pişmanım. Yaptırmamış halim bundan iyiydi. Hem görmemde sıkıntı yaşıyorum hem de görüntülü açısından rahatsızım. Paramın geri iadesini. Artı tedavimin masrafının karşılanmasını istiyorum

Ceyda
Ceyda
16 Mayıs 2024 13:26

Halkla ilişkiler bölümünde olduğu söyleyen bir bayan aradı. Suçun bende olduğunu göz bölümüne muayene olanı söyledi. 15 senedir botoks yaptırdığımı işk kez böyle olduğunu söyledim. Ayrıcı kullandığı botoks markasını Dr. Bana göstermedi ya da bir barkod vermedi ne kullanıldığını sordum. Size bilgi vermek zorunda değil diye kaba bir tabirle azarladı. Yasal yollardan incelenmesi için gerekli yerlere başvuracağım

Botoks İşlemi Sonrası Göz Kapağı Sorunu Ve İlgisizlik

25 Nisan 2025 18:33
Sait sonuçtan hiç memnun değil

Merkez Prime Hastanesi (Gebze) Gebze Merkez Prime Hastanesinde Botox Mağduriyeti

06 Şubat 2024 01:13

Avrupa Hospital (Arnavutköy) Yaşanan Hayal Kırıklığı