Aidata Bilişim

tam yıldız tam yıldız boş yıldız boş yıldız boş yıldız 2.2
Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
Aidata Bilişim ile ilgili bir şikayetin mi var?
737 Şikayet
Şikayet Sıralaması
4 gün önce

Aidata Bilişim Aidata Alim 10 Ekran Fiyatı

Olulun dağıttığı Aidata alim 10 1061 tabletim var. Bu tablet hiçbir darbe veya hasar almamasına rağmen iç ekranı kırıldı. Ve bu sorunu ben değil çoğu kişi yaşıyor. Bu sorunun çözülmesine yönelik bir hareket dahi yapılmadı. Tabletin iç ekranı ve dokunmatiğinin yaptırmanın maliyeti ne kadardır? Cevapl...

3 hafta önce

Aidata Bilişim Tablet Kendi Kendine Kapandı Açılmıyor

Okulun verdiği tableti kapatıp kullanmadığım için kaldırmıştım. Ben kaldırırken sorun yoktu, aradan 3 ay gibi bir süre geçti. Tableti geri çıkardım ama açılmıyor. Benim tarafımdan hiçbir zarar gelmedi, kendi kendine kapandı ve şu an açılmıyor. Ne yapmam gerekiyor?

3 hafta önce

Aidata Bilişim Adt 61 Dokunmatik Arızası

Milli Eğitim Bakanlığı'nın dağıttığı Tabletlere başvurup geçen sene 1061 adet Tableti almıştık. Cihazı alalı 1 ay oldu ve aniden ekranı bozuldu. Hiçbir yerden düşmedi veya herhangi bir hasar görmüş değil. Aniden cihaz bozuldu ve dokunmatiği tamamen kullanılmaz hale geldi. Daha jelatinini bile çıkart...

4 hafta önce

Aidata Bilişim Tabletin Ekran Gitmesi Aşırı Kasma Donma

2020 senesinde okulun verdiği markası Aidata tabletin ekranında çizgiler oluştu ve bazen geliyor. Ekrana dokunduğumuzda geri çizgiler geliyor. İzmir'de teknik servisiniz var mı? Yazacak bir şey yok.

28 Nisan

Aidata Bilişim Aidata Alim 10"

Aidata alim 10" devletin dağıttığı tabletimin aniden ekranındaki görüntü kaymaya başladı sonra birden kapandı ve bir daha da açılmadı. Şarja takıyorum ama şarj olmuyor ekran açılmıyor. Ekranı değiştirtmek istedim ama Türkiye'nin hiçbir yerinde ekrandan bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

27 Nisan

Aidata Bilişim Tablet Sensörlerindeki Sorun.

Merhaba tablet sensörlerinde bir sorun var sanırım ekranı otomatik döndür yaptığımda dönmüyor ayrıca Turkcell gibi uygulamalarda Salla Kazan yapıyorum olmuyor tablet salladığımda Herhangi bir tepki vermiyor. Lütfen yardımcı olun ne yapmalıyım bilmiyorum.

25 Nisan

Aidata Tablet Ekranın Yarısı Çalışmıyor.

Aidata alim tablet ekranı yarısı siyah oldu ve ekrana basılmıyor hatasından dolayı farklı tarihlerde 3 sefer teknik servise aynı arızadan gönderildi. Yapıldı deniyor ancak bir müddet sonra yine aynı arızayı vermeye başladı. Yine teknik servise 324849 kayıt numarası ile gönderdim. Farklı sebepler bel...

21 Nisan

Aidata Bilişim Alim Tablet Şarj Olmuyor!

Aidata alim tablet şarj olmuyor, en fazla yüzde 80 oluyordu Ve bu seviye gün geçtikçe düştü ve sıfıra indi. Önceki şikayetimde kutusu yok yazmışım ama var garantisi bitti yazılımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum. Arada sırada 20 şarj oluyor!

19 Nisan

Aidata Bilişim Tablet Ekranının Yarısı Gitti

Okuldan verilen aidata tabletim bir anda ekranın yarısı siyah oldu. Ve ekran basmıyor. Birkaç defa denedim olmadı. Bütün eğitim ile ilgili şeylerim onun içindeydi. Ne yapacağım biri yardım edebilir mi? Format atmayı da denedim belki olur diye ama olmadı yarısı siyah hiçbir şekilde açılmıyor.

18 Nisan

Aidata Bilişim Aidata Veri Kaybı Sorunu

Ürünüm Aidata Alim tablet. Tabletin şarjı tamamen bitince şarja takıyorum ve tabletin şarjı dolduktan sonra tablet açıldığında kendi kendine sıfırlanıyor ve tüm veriler siliniyor. Bu durumu yaklaşık 3 kez yaşadım. Sorun bende mi diye düşünmüştüm ama sorun bendeyse neden 3 kez oldu.

Aidata Bilişim Aidata Veri Kaybı Sorunu
17 Nisan

Aidata Bilişim Aidata Alim Tablet Kapanıp Açılıyor Sürekli

Aidata alım tablet sürekli kendi kendine açılıp 20 saniye sonra kapanıyor. Sonra tekrar açılıyor ve 20 saniye sonra yine kapanıyor. Bu şekilde kapattım. Açıldığı zaman belki ısınmıştır diye 24 saattir dokunmuyorum ama yine aynı. Başka ne yapabilirim bilmiyorum.

10 Nisan

Aidata Tablet Şarj Dolumu Sorunu Hk.

Milli egitim Bakanlığı'nın verdiği aidata tablet tam şarj olmuyor şarjda ne kadar kalırsa kalsın şarj yüzdesi yüzde yüz olmuyor yüzde elli -yüzde 60 gibi doluyor. Tabletin bataryasında ya da tablette arıza olduğu için tabletin değişimini talep ediyorum.

08 Nisan

Aidata Bilişim Geri Gelmeyen Tablet Ve Yeni Tablet İsteği Veya Geri Gönderilmesi

Ben beş aydır tabletimi Aidata teknik servisine gönderdim ama gelmedi araştırıyorum araştırıyorum ama bir şey yok sordum soruşturdum ve tabletimin burhan mutlu tarafından alınmış olduğunu öğrendim ama siz böyle bir çalışanınızın olmadığını söylediler ben mağdurum siz ya benim tabletimi getirirsiniz ...

07 Nisan

Aidata Bilişim Tablet Ücret Talebi

Aidata tabletim arızalandı. Servislerine gönderdim ama ücret talep edildi, garantisinin bitmediğini ilettim ama bu sefer de, tabletin daha önce açıldığını ekranın da orijinal ekran olmadığını söylediler. Ben cihazı daha önce garanti kapsamında 2 defa Aidata'nın servisine göndermiştim onun haricinde ...

31 Mart

Aidata Bilişim Kendi Kendine Kapanıyor

videoplayer-icon

Aidata tabletim var. Okul vermişti aldığımızdan beri şarjı asla 100 olmadı, 80'de kalıyor. Bazen günlerce şarj almıyor. Bazen açıp kapatınca şarjı artıyor ya da birden bire düşüyor. Kendi kendine şarjı olduğu halde kapanıyor, açılmıyor. Bu nasıl bir iş? Bir an önce ilgilenilmesini istiyorum.

26 Mart

Aidata Bilişim  Tableti Yapamadı

Tabletimi iki kere servise götürdüm ikisinde de tableti yapmadılar, yapılmadığı için oğlum ders çalışamıyor. Bu talep üzerine yeni bir tablet istiyoruz oğlum ders çalışması için yeni bir tablet istiyoruz ve getirilmez devlete şikayet edeceğim.

25 Mart

Aidata Bilişim Şikayet Tablet Gönderme Bilgilendirme

Yaklaşık olarak 20 gün önce Hatay ilinde depremzede ailem yanıma geldi kardeşimin tableti bozuk olduğunu beyan etti ve garanti belgesi olduğunu söyledi ancak garantisi 15 Mart'ta bitiyordu biz garanti bitmeden 7 Mart'ta teslim olacak şekilde gönderdik ve kargo takip numarasında 07.03 2023'de i** d**...

23 Mart

Aidata Bilişim Tabletim 2 Aydır Ortada Yok

Aidata âlim tabletimin dokunmatik ekranı hiçbir darbe almadan kendi kendine bozuldu. Tableti garantisi var diye kendi servisine gönderdim ( şubat'ın başlarında). Servis o günden itibaren benimle hiçbir türlü iletişime geçmedi. Tabletim resmen rehin halinde hiçbir bilgim yok tabletle ilgili.

17 Mart

Aidata Bilişim Tabletin Ekranı Koyu

Merhabalar tabletin ekranı tamamen koyu olmuş durumda düzeltilmesi ve onarılması için bazı tablet firmasına götürdüm onlar eksik parça var dediler o yüzden düzeltilmedi maalesef bu konuda yardımcı olunmasını istiyorum ve tabletin neden bu şekilde olduğunu öğrenmek isterim

03 Nisan
Ahmet Şikayetini Yayından Kaldırdı

Marka Profili

Aidata Bilişim marka profilini oluşturdu.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %99
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

Aidata Bilişim marka profilini oluşturdu.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %99