Halil sonuçtan hiç memnun değil

Agoda.com Pişmanlığı!

21 Ocak 2024 14:13

Otellerimizin en az yüzde 95'i Agoda'ya fiyat, müsaitlik gibi konularda bilgi paylaşmıyor. Ancak Agoda gibi firmaları bahane ederek, anlaşmanızda bu maddenin var olduğunu söyleyip işin içinden sıyrılıyor. Kimi suçlayacağız? Kimden hesap soracağız? Aynı zamanda kendi web sitelerinde onayımız olmayan promosyon kodları ve diğer sitelerden fiyat yansıtmaları nedeniyle ticari kayıplar yaşıyoruz. Misafirlerimiz T*** gibi platformlarda bu düşük fiyatları görüp, resepsiyondaki arkadaşlarımız üzerinde baskı kurarak düşük fiyatla rezervasyon yapılmasına sebep oluyorlar. Buna kim dur diyecek? Turizm Bakanlığı bu tür firmalar için neden bir düzenleme yapmıyor? Neden otelciler yalnız bırakılıyor? Ayrıca, gerçekten haksız rekabet içeren çalışmalarla karşılaşıyoruz. Düşük fiyatları tespit edebilmek için test rezervasyonu yapıyoruz. Misafir adı da benim, tesis yetkilisi de benim, her yerde benim numaram ve e-posta adresim var. Ücretsiz iptal etmek istediğimi belirtmeme rağmen, test rezervasyonu olduğunu söylememe rağmen, 'Tesis talebinizi kabul etmedi' yanıtını alıyorum. Tesiste kimi sorduklarını merak ediyorum. Yanıltıcı yanıtlarla karşılaşıyoruz. Lütfen bu sorunların çözülmesini istiyoruz.

Hotels Operations & Sales Director

21 Ocak 2024 14:27 (Şikayetten 14 dakika sonra)
Halil
Halil
23 Ocak 2024 10:39

Sorun asla çözülmüyor! Bir otelci olarak bile inanılmaz sorun yaşıyoruz.

Agoda'da Fiyat Garantisi Sorunu Ve İletişim Eksikliği

26 Kasım 2024 15:56

Blueway
18 Ekim 2024 21:28
Oguzhan sonuçtan hiç memnun değil

Oguzhan
11 Ağustos 2025 15:19
Agoda Üzerinden Rezervasyon Yaptığım Otelde Kötü Deneyim Ve Ücret İadesi Sorunu
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

18 Haziran 2024 09:35
Şikayet Agoda Firma
Lacin sonuçtan hiç memnun değil

29 Nisan 2024 17:21