Agoda.com Firması Ve Swandor Topkapı Palace Mağduriyeti

Agoda.com Firması Ve Swandor Topkapı Palace Mağduriyeti
23 Temmuz 2024 09:24

İnternet üzerinden tripadvisor sitesinin yönlendirmesi ile agodo sitesinden Antalya swandor Topkapı Palace otelden 27 Temmuz girişli 5 gece 6 gün 3 yetişkin 1 çocuk olarak rezervasyon yapıp ödememizi yaptık. Rezervasyon öncesi oteli arayıp site ile anlaşmaları olup olmadığını bu site üzerinden rezervasyon alıp almadıklarını sorup teyit aldık.

Sorun yaşamadıklarını söylediler. Rezervasyon yaptığımızı fiyatı alırken kişi sayılarını yazdığımızı ona göre fiyat aldığımızı ama oda misafiri adı istediğinden bir kişi sadece isim alıyorlar diye sorduğumuzda bizlerde aynı yapıyoruz bir kişi üzerinden rezervasyon yapıyoruz sonra kişileri kayıt alıyoruz dediler. Ödememizi yaptık ertesi gün oteli aradığımızda yaptığımız rezervasyonda aldığımız oda kişi sayısından dolayı 1 çift kişilik yatak 1 tek kişilik yatak ve 1 çekyat var bu odaya 1 kişi olarak rezervasyon yapıldığını söylüyorlar. 3 yetişkin 1 çocuk için tutulan odaya 1 kişi olarak rezervasyon yapılmış.

İnternet üzerinden de araştırma yaptığımda daha önce de böyle şeyler yapılmış sanırım bir danışıklı dövüş var. Bu fiyata 1 kişi böyle büyük oda neden tutmak ister. Yapılan yanlışın bir an önce düzeltilmesini rica ediyorum.

23 Temmuz 2024 09:32 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Adem sonuçtan hiç memnun değil

15 Ağustos 2024 14:09
Agoda.com Yanlış Rezervasyon Ve Ekstra Oda Ücreti Sorunu

04 Ağustos 2024 15:28
Rezervasyon Güncellemesi Sorunu: Agoda Ve Swandor Topkapı Palace
Uğur sonuçtan memnun

Rezervasyonum Yanlış Kişi Sayısıyla Onaylandı, Çözüm Sunulmadı

05 Haziran 2025 10:21
"Konu: Destekleriniz İçin Teşekkürler – Rezervasyon Numarası 1617577386 Değerli Agoda Müşteri Deneyimi Ekibi, 1617577386 numaralı rezervasyonumla ilgili yaptığım başvuru konusunda vermiş olduğunuz destek ve yardım için içtenlikle teşekkür ederim. Talebimi ele alırken gösterdiğiniz ilgi, harcadığınız zaman ve çaba için gerçekten minnettarım. Açık ve net iletişiminiz ile sürecin her aşamasında gösterdiğiniz özen ve ilgi beni çok memnun etti. Bu olumlu deneyim sayesinde, gelecekteki seyahat planlarımda da Agoda ile çalışmaya devam edeceğim. Böyle ilgili ve destekleyici bir ekibe güvenebiliyor olmak oldukça rahatlatıcı. Tekrar teşekkür eder, başarılarınızın devamını dilerim. Saygılarımla, Uğur Uludağ"
rezervasyonum-yanlis-kisi-sayisiyla-onaylandi-cozum-sunulmadi-1.jpg
Şeyda sonuçtan hiç memnun değil

26 Temmuz 2024 10:20

İsmail