01 Eylül 2023 20:23

Agoda uygulamasından yaptığım 1010110404 numaralı rezervasyon için Hotel agoda'nın yurt dışı misafirlerine hizmet verdiğini ve Türkiye'de yaşadığım için Benim oradan rezervasyon yapmamam gerektiğini ve otele geldiğimde Otel için daha fazla para talep ettiğini söyledi. Aksi takdirde hizmet veremeyeceklerini söyledi ancak yabancı pasaportla girebileceğimi söyledi ki benim böyle durumum yok. Türkiye'den rezervasyon yapmama rağmen United States olarak gördüğünü iletti. Ben uygulamanın Türkçe olduğunu ve bana pasaport vs sormadığını söyleyince de ödeme euroyla olmuş dedi. Agoda da ben tl ile ödeme yaptım. Arti para talebi ise toplam otel fiyatının yarısından fazla yardımcı olur musunuz? İptal ettiğim takdirde ödemenin %60 ı kesileceği gözüküyor iptal etmek istemiyorum ancak ücretin %100ünü iade ederseniz iptale sıcak bakacağım lütfen yardımcı olun.

02 Eylül 2023 03:22 (Şikayetten 6 saat sonra)

Fatma sonuçtan çok memnun

14 Kasım 2024 22:56
"Tarafıma iletişim maili gönderildi. Mail ile iletişim sonrası cep telefonumdan arandım. Problem çözüldü ve para kredi kartıma iade edildi. Teşekkür ederim."

23 Kasım 2024 16:51
Enis sonuçtan hiç memnun değil

19 Haziran 2023 14:40
Agoda Rezervasyon Sorunu